1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

[BUG] New atlas disaster?

Discussion in 'UO Enhanced Client Discussion' started by Cear Dallben Dragon, Oct 19, 2009.

  1. Cear Dallben Dragon

    Cear Dallben Dragon Babbling Loonie
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Feb 17, 2005
    Messages:
    2,005
    Likes Received:
    17
    as of today, with bitterblack and new expandable atlas. im having a crazy graphical glitch. as long as its in atlas form it cannot be moved of dragged about without leaving trails and glitching up my screen graphics wise. its crazy. anyone else?
     
  2. I'm using BBE with other mods added now that we have permission, and am not having any issues.
     
  3. Cear Dallben Dragon

    Cear Dallben Dragon Babbling Loonie
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Feb 17, 2005
    Messages:
    2,005
    Likes Received:
    17
    This is what happens now when i drag the atlas around.
    I have to get it where i want and reload the UI to get this to go away.
     

    Attached Files:

  4. Hmm... what are your system specs, system and video memory? I see you are running Media Center in the background... do you get this problem if you close everything else?
     
  5. Cear Dallben Dragon

    Cear Dallben Dragon Babbling Loonie
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Feb 17, 2005
    Messages:
    2,005
    Likes Received:
    17
    Nvidia GTX 285 1 gig ram. Q9550 2.83Ghz quad core processor. 8 gigz of ram. window XP. this happens without media center running. Evga 780i mobo.
     
  6. I assume you mean Windows XP 64 bit version? Otherwise, the 8 GB ram really only gives you just over 3 GB usable ram. BTW, Windows 7 will give you better memory management.

    Other than the obvious advice to update your video driver, I haven't a clue.
     
  7. Cear Dallben Dragon

    Cear Dallben Dragon Babbling Loonie
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Feb 17, 2005
    Messages:
    2,005
    Likes Received:
    17
    throwing this out there. I reinstalled the client fresh. even with default everything, i cant drag the atlas around in the EC. just just bogs up my screen. the map will not stay in its boarders.
     
  8. Der Rock

    Der Rock Guest

    could you pls explain how you do this?

    and is it possible to add some of copper ui features in the BB ?

    and do someone now if it is possible to do a container like in the old 3D? same colour and without this grid-trash ;)

    thx
     
  9. Dermott of LS

    Dermott of LS UOEC Modder
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    5,320
    Likes Received:
    528
    ...

    I'm out of town right now, but once I get back, I can do a "gridless" 3d style background as an alternate file for Copper_Enhanced. It's just the replacement of a couple of textures in the files.

    It would be mainly visible in grid view (obviously), the question is, just how visible should the gridlines should be if at all, also how visible the "grid highlight effect" when you mouse over a certain grid portion should be.
     
  10. Cear Dallben Dragon

    Cear Dallben Dragon Babbling Loonie
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Feb 17, 2005
    Messages:
    2,005
    Likes Received:
    17
    This! this is still happening. I've tried to reinstall. default skin after this patch, deleting random crap from my directories and re patching them in.
    any ideas at all? drivers are up to date. this system is a beast.