1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

NEW patch not working

Discussion in 'UO Siege Perilous' started by Ginsu's, Nov 30, 2011.

  1. Ginsu's

    Ginsu's Seasoned Veteran
    Stratics Veteran

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    372
    Likes Received:
    45
    my system will not update this patch.
    I tried just using just UOPatch, UO.exe and also UOAssist
    I have tried turning off firewalls.

    anyone have a clue what i can do?

    My system is:
    Vista Business 32-bit
    Quad Core 2.33Ghz
    4GB Ram

    :wall:
     
  2. Kas Althume

    Kas Althume Crazed Zealot
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Feb 25, 2004
    Messages:
    3,212
    Likes Received:
    59
    Did you run the patcher with administrator rights?
     
  3. puzzleagent

    puzzleagent Guest

    Did you check firewalls,antivirus,protectors etc. and access rights?
     
  4. Nakukak

    Nakukak Sage
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jul 17, 2006
    Messages:
    692
    Likes Received:
    2
    Think he tried that with firewalls ;)
     
  5. puzzleagent

    puzzleagent Guest

    Oh yeah..:wall:

    Your skill in Comprehension has increased by 0.1%. It is now 50.1%.
     
  6. Ginsu's

    Ginsu's Seasoned Veteran
    Stratics Veteran

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    372
    Likes Received:
    45
    ya I have tryed running in administrator. in all 3 executable files.
    still not working :wall:

    and ya all firewalls was off
     
  7. Nakukak

    Nakukak Sage
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jul 17, 2006
    Messages:
    692
    Likes Received:
    2
    Using cracked windows? :p
     
  8. Ultimaholic

    Ultimaholic Guest

    Well Ginsu... Time to dust off that EC! I bet that works great! hehe

    Maybe its corrupted or something. Would suck, but may hafta redownload/install UO.

    And no,he`s not using a cracked windows version. (only know that cuz he`s a RL friend)

    Just make the switch already.... we all know the EC is where it`s at! ;P
     
  9. Ginsu's

    Ginsu's Seasoned Veteran
    Stratics Veteran

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    372
    Likes Received:
    45
    No it is not a Cracked windows. it is the one that came with the computer
     
  10. Adrianas

    Adrianas Sage
    Stratics Veteran Alumni Stratics Legend Gilfane

    Joined:
    Mar 13, 2003
    Messages:
    526
    Likes Received:
    131
  11. Tina Small

    Tina Small Stratics Legend
    Stratics Veteran 4H

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    7,534
    Likes Received:
    1,926
    I never used to have problems with patching, until very recently. Yesterday's patch applied fine. But the two patches before that errored out every time they got to the application step. I tried multiple times clearing the patch folder and trying again and making sure I was running UO as administrator. Nothing worked. I found the easiest solution was to just install UO, download it, reinstall, and let it patch again. On my computer, that entire process takes about 45 minutes or less, which is less time than I spent the first day it happened trying to find some other solution!!

    I have no clue still what the problem was the other two times. I almost wonder if it's not a problem on EA's end with pushing out the patches. Maybe something gets corrupted for some people if too many people are trying to patch at the same time. I figure if it happens again in the next couple of months, I can probably just uninstall and reinstall from the downloaded copy that I haven't deleted yet and speed up the process a bit that way.
     
  12. Ginsu's

    Ginsu's Seasoned Veteran
    Stratics Veteran

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    372
    Likes Received:
    45
    Hmmm I will give that a try. tks... I will let ya know if it works :thumbsup:
     
  13. Ginsu's

    Ginsu's Seasoned Veteran
    Stratics Veteran

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    372
    Likes Received:
    45
    well i did a new install. it installed ok but it still will not patch.. :wall:
    you know how you can click, OK to play the game or Cancel to abort.
    there both working. but when I click ok or cancel the game will not patch
    the Version that shows is 7.0.15.1 (patch 51)