1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

No Magincia Plots On Catskills will place.

Discussion in 'UHall' started by Slickjack, Apr 10, 2011.

  1. Slickjack

    Slickjack Rares Fest Host | Cats Nov 2010
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jul 20, 2008
    Messages:
    1,462
    Likes Received:
    65
    None of the plots that my guild won can be placed on Catskills.

    Paged a GM and got a canned response.

    The writs have the shard as "Area 51" or "Area 47" or w/e, NOT Catskills...
    so maybe that is part of the bug?

    [​IMG]
     
  2. Woodsman

    Woodsman Guest

    Pictures please.
     
  3. Bethany_lg

    Bethany_lg Journeyman
    Stratics Veteran

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    107
    Likes Received:
    58
    having same problem on legends on plot N-2, can drop the footprint but won't finish the deal. and canned responses sure take the fun out of this lemon i won.
     
  4. Sapphirediablo

    Sapphirediablo Journeyman
    Stratics Veteran

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Messages:
    263
    Likes Received:
    36
    I like how it says your shard is Area51. :D
     
  5. R Traveler

    R Traveler Babbling Loonie
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Jul 15, 2005
    Messages:
    2,948
    Likes Received:
    231
    Does it work as recall rune?
    Can you recall to Area51?
    Are any aliens at that area?
     
  6. Slickjack

    Slickjack Rares Fest Host | Cats Nov 2010
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jul 20, 2008
    Messages:
    1,462
    Likes Received:
    65
    Yes you can recall to Area 51.

    No aliens... just Hoffa...
     
  7. smip

    smip Slightly Crazed
    Premium Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Dec 1, 2001
    Messages:
    1,443
    Likes Received:
    9
    Yes. Someone finnally did place but I'm haveing trouble myself.
     
  8. Hobo Sapien

    Hobo Sapien Seasoned Veteran
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    335
    Likes Received:
    11
    Only One spot down On GL so far, many not able to place. Says must have deed when we do have it. It is not recognizing that. Also Debris on many spots. Who know's.
     
  9. Mapper

    Mapper Crazed Zealot
    Stratics Veteran Alumni Stratics Legend

    Joined:
    Oct 24, 2005
    Messages:
    3,528
    Likes Received:
    110
    In all those screenshots your windows are quite far from the top left. Drag them to the very very top left of the screen and try again. :)
     
  10. Luedeus

    Luedeus Journeyman

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    267
    Likes Received:
    0
    This will fix it
     
  11. Mapper

    Mapper Crazed Zealot
    Stratics Veteran Alumni Stratics Legend

    Joined:
    Oct 24, 2005
    Messages:
    3,528
    Likes Received:
    110
    Ah my bad, It shouldn't affect the deed messages. It'll just help with the actual placement assuming it finds the deed.