1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Numeric Keypad

Discussion in 'UHall' started by Winker, Aug 19, 2009.

  1. Winker

    Winker Babbling Loonie
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    2,298
    Likes Received:
    624
    Is there a way i can save my macros to the numeric keypad? Also the Space bar why wont macro's save to the space bar?

    Every time i save macros to these keys they are gone the next time i log in.

    Any one help me here?

    :thumbsup:
     
  2. Restroom Cowboy

    Restroom Cowboy Visitor

    Joined:
    Jul 1, 2008
    Messages:
    3,283
    Likes Received:
    0
    What client are you in?

    If you use one of the 2d clients, you can use UOA to make macros and bind them to these keys.

    In the new client, I believe that all you have to do is bind a open slot on a hotbar to a num 0-9 or /*-+. ; once you do this you build a macro and then drag the created macro into your bound hotbar.
     
  3. Winker

    Winker Babbling Loonie
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    2,298
    Likes Received:
    624
    2d

    I will try UOA see what happens thx
     
  4. Restroom Cowboy

    Restroom Cowboy Visitor

    Joined:
    Jul 1, 2008
    Messages:
    3,283
    Likes Received:
    0
    Oh np, just make sure that when you are done making the macros and setting the hotkeys that you exit out of the client. Do not log out. Exit...this will save any macros you create. (have used this for long time now as a workaround in UOA)
     
  5. Winker

    Winker Babbling Loonie
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    2,298
    Likes Received:
    624
    That worked a treat thx :thumbsup:

    Stuipd that the 2d client wont let you do it though
     
  6. jack flash uk

    jack flash uk Crazed Zealot
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Oct 21, 2006
    Messages:
    3,260
    Likes Received:
    76
    nice, i will try that too, i remember long ago trying and failing with the keypad

    now it looks like it can be used:)
     
  7. CatLord

    CatLord Guest

    You can place the macros manually... then make the file read only.
     
  8. it's NOT the 2D client that is stupid in this case, but UO Assist.
     
  9. Winker

    Winker Babbling Loonie
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    2,298
    Likes Received:
    624
    Why is it UO Assit thats at fault?

    I think UO is the only game that will not let me have a keyboard layout that I want.

    So tell me whay is UO Assist thats at fault, i would love to hear your logic