1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Origin Codes STILL incorrect

Discussion in 'UHall' started by Lythos-, Feb 23, 2014.

  1. Lythos-

    Lythos- Lore Keeper
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 20, 2007
    Messages:
    898
    Likes Received:
    575
    "You can copy and paste the code in game exactly how you get it from Origin from now on and the game will auto correct it and recognize the code if it is a valid code. If anyone has any issues with claiming codes in game please let us know."

    Just paid for a gametime code from the origin store which looks like they had a recent site change. Not only was I unable to copy the code but the format wasn't auto corrected and accepted as stated in the fix above.

    Code did work in the old 6-5-5-5-5 format.

    How about more work on making it easier for people to play and buy stuff and less work on puppies that purr?

    SMH :twak:
     
  2. azmodanb

    azmodanb Grand Poobah
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Jun 3, 2004
    Messages:
    5,912
    Likes Received:
    1,186
    i just bought two codes.. copied them from the email to the account page .. no problems... they were not even in a bad format.
     
  3. Lythos-

    Lythos- Lore Keeper
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 20, 2007
    Messages:
    898
    Likes Received:
    575
    I always copied straight from the webpage as soon as I paid since it's instant and there's no waiting on an email. My GT code was in the format of 4-4-4-4-4-4-2 and wasn't auto corrected.
     
  4. CovenantX

    CovenantX Babbling Loonie
    Stratics Veteran

    Joined:
    Sep 9, 2009
    Messages:
    2,766
    Likes Received:
    1,413
    Hmm, that's upsetting... would have been a pretty simple test for them to see if it actually works before they say it should.
     
  5. Spawn DF

    Spawn DF Adventurer
    Stratics Veteran

    Joined:
    Feb 11, 2011
    Messages:
    62
    Likes Received:
    31
    I bought five 6-month codes in the last 2 weeks.
    Before and after the fix.
    All codes came as 4-4-4-4-4-4-2.
    But that was and is no problem, because the account page accept/ed this format.

    Problem for me were codes that have to be claimed ingame.
    I bought recently, after the fix, codes.
    They came, as always, in 4-4-4-4-4-4-2 format, but they was accepted.
    I dont have to reformat.

    For me its all ok now. :)

    German Origin-Site, German Accountpage, EC-Client in english
     
  6. RaistlinNowhere

    RaistlinNowhere Slightly Crazed
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    1,495
    Likes Received:
    90
    i ahve used 4 x 6 months codes this week ( have 2 accounts) with no issue at all. Al go perfect, copy&paste and go!
     
  7. Kafka72

    Kafka72 Journeyman
    Stratics Veteran

    Joined:
    Nov 13, 2007
    Messages:
    151
    Likes Received:
    1
    I copy/pasted a Stygian Abyss upgrade code just fine yesterday. It was in the 6-5-5-5-5 format like it should be I guess. Funny thing was I started to correct the hyphens, thought it was supposed to be 5-4-4-4-4-4-2 or something like that and decided to double check by searching Uhall for "promotional code". I then realized that they had it in the correct format already, lol...
     
  8. Petra Fyde

    Petra Fyde Peerless Chatterbox
    Stratics Veteran Alumni Stratics Legend

    Joined:
    Jan 5, 2001
    Messages:
    30,889
    Likes Received:
    5,175
    You need to make a distinction between codes in game and codes in accounts management.
    Codes in game, ie 'promotional codes' the dev team can do something about, and have.
    Codes in account management are not 'promotional codes' and are not under their control - EA still has hold of that part.
     
    startle and The Zog historian like this.
  9. Smoot

    Smoot Grand Poobah
    Stratics Veteran

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    6,750
    Likes Received:
    3,543
    How do you copy and paste your code? i rarely buy codes but didnt think this was an option. I copied my code, but when i attempt to paste it in "enter promotional code" it just closes the in game window....
     
  10. S_S

    S_S Certifiable
    The Squirrel Empire

    Joined:
    Mar 8, 2012
    Messages:
    1,973
    Likes Received:
    1,236
    I believe it's ctrl+v to paste in game
     
    Smoot likes this.
  11. The Zog historian

    The Zog historian Babbling Loonie
    Stratics Veteran

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    2,165
    Likes Received:
    870
    I've never been able to get this to work (the name is pasted without spaces), but I'll admit the EC is darned nice for renaming with spaces.

    Edit: wrong thread, thought this was the one about pet renaming.
     
    #11 The Zog historian, Feb 24, 2014
    Last edited: Feb 24, 2014
  12. Lythos-

    Lythos- Lore Keeper
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 20, 2007
    Messages:
    898
    Likes Received:
    575
    I misunderstood the patch notes. I saw codes/ now working/ auto correct.

    But, with that said, it doesn't explain why the other people in this thread are having their gametime accepted in wrong format post patch while I'm still having to delete hyphens, count letters and rehyphen.
     
  13. Lefty

    Lefty Lore Keeper
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 17, 2008
    Messages:
    894
    Likes Received:
    67
    Many times people copy spaces before and after the code which mucks things up.
     
  14. azmodanb

    azmodanb Grand Poobah
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Jun 3, 2004
    Messages:
    5,912
    Likes Received:
    1,186
    game time paste into account... other codes paste into in game promo code... both i have done in the past week .. worked no issues