1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. The Broadsword team is seeking alternative castle designs! Learn more and discuss here!
    Dismiss Notice
  4. Publish 97 is currently on TC1! They are currently focusing on the pet customization aspect of the pet revamp. Head to TC1 and send in your feedback or discuss here!
    Dismiss Notice
  5. Broadsword is hosting a 20th Anniversary Party for UO this September! Learn more here. Will you be there, Guest?
    Dismiss Notice
  6. A new State of Stratics is up. Check it out here!
    Dismiss Notice

Patch Problem

Discussion in 'UHall' started by uoBuoY, Jul 22, 2010.

  1. uoBuoY

    uoBuoY Guest

    I have 2 computers both loaded with the classic client.

    One patched fine. The other patches nothing and says "Patch session complete". The patch # still reads 6.0.13.25 (Patch 2).

    I emptied the the patch folder. didn't help

    Any ideas?
     
  2. Shelleybean

    Shelleybean Certifiable
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Jan 30, 2003
    Messages:
    1,856
    Likes Received:
    51
    Possibly try running as administrator on the computer that didn't patch?
     
  3. Fat Lip

    Fat Lip Guest

    I patched last night and my patch reads 7.0.7.1 (Patch 23).

    I thought it was supposed to be 7.0.8.0 or somehting like that?
     
  4. uoBuoY

    uoBuoY Guest

    I logged on as administrator and it still won't patch!
     
  5. uoBuoY

    uoBuoY Guest

    Truly strange!!!

    I logged in and out on 4 chars with no patching & no version change. I log in char 5, still no patching BUT the version changed to 7.0.8.0.

    The strangeness that is UO