1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Patching

Discussion in 'UO Resources' started by Brelyn, Sep 3, 2009.

  1. Brelyn

    Brelyn Guest

    Ok so after multiple logins today i just tried to log in and the client (SA) starts to update... ALOT.....and at the end of it all i get a patch client error that the patch is corrupted [base/unpacked/0f5c332439b1bc2f] on the remote server..says to try the patch again but no matter how many times i try it still gives me this message..

    So why the big patch and has anyone else run into trouble with this yet?
     
  2. kelmo

    kelmo Old and in the way
    Professional Stratics Veteran Alumni Dread Lord

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    17,376
    Likes Received:
    4,692
    That sucks... happened to me on the new rig. The second time took.
     
  3. Hildebrand

    Hildebrand Certifiable
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Oct 12, 2005
    Messages:
    1,697
    Likes Received:
    1
    Yup, I get same error patching Enhanced Client.
    Grrrr
     
  4. Hildebrand

    Hildebrand Certifiable
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Oct 12, 2005
    Messages:
    1,697
    Likes Received:
    1
    Third times a charm! I'm in
     
  5. Beer_Cayse

    Beer_Cayse Guest

    yup - looks like my 3rd try is gonna go right. Jeez.
     
  6. Brelyn

    Brelyn Guest

    10th time seems to be the charm for me :)
     
  7. IanJames

    IanJames Certifiable
    Stratics Veteran Alumni

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    1,769
    Likes Received:
    101
    fourth for me
     
  8. Frarc

    Frarc Stratics Legend
    Stratics Veteran Alumni Stratics Legend

    Joined:
    Mar 18, 2003
    Messages:
    7,770
    Likes Received:
    1,132
    Yes, i had this problem too. After 3 times it worked. :)
     
  9. Serafi

    Serafi Babbling Loonie
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Feb 26, 2004
    Messages:
    2,069
    Likes Received:
    17
    Patching now, and up to my third try. After reading this thread I know I might be able to get through - on the tenth...

    Edit: Fourth try :)
     
  10. uoBuoY

    uoBuoY Guest

    Locate your patch folder and delete any files in there. Reboot computer. Try again. Worked for me.
     
  11. Tyranissa Wrath

    Tyranissa Wrath Adventurer
    Stratics Veteran

    Joined:
    Apr 1, 2009
    Messages:
    66
    Likes Received:
    2
    I've been having patcher problems ever since I switched to Broadband. Looks like I'm getting more of the same...

    *finds a little patcher turd in the patch folder, cleans it up, and gives the disobedient puppy a warning glance...*
     
  12. Hattori Hanzo

    Hattori Hanzo Lore Keeper
    Stratics Veteran Alumni TnT/TnA

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    804
    Likes Received:
    197
    This patch worked first time for me (just a couple hours before server down), but I went to bed after waiting quite a while, so I don't know how long it took. Probably about 2 hours on my 2 year old desktop.

    I downloaded the new SA 3d client on my smoking new (3 days old) laptop. It took less time for all 1.8 gig of data than the 330 meg of patch on the desktop.

    I just started this patch on the laptop to compare DL times. I can see it will probably take 30-45 minutes. The laptop is an ASUS G71 with a quad core 2ghz, 6 meg of RAM, etc.
     
  13. Tyranissa Wrath

    Tyranissa Wrath Adventurer
    Stratics Veteran

    Joined:
    Apr 1, 2009
    Messages:
    66
    Likes Received:
    2
    EIGHT HOURS. Ye freakin' gods... :cursing::cursing::cursing: