1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Picking up a 47MB Patch for the Enhanced Client

Discussion in 'UHall' started by EnigmaMaitreya, Sep 17, 2009.

  1. EnigmaMaitreya

    EnigmaMaitreya Crazed Zealot
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    3,402
    Likes Received:
    0
    I just logged in to get the macro actions for wool to spinning wheel and I am getting a 47MB patch file.
     
  2. Frarc

    Frarc Stratics Legend
    Stratics Veteran Alumni Stratics Legend

    Joined:
    Mar 18, 2003
    Messages:
    7,770
    Likes Received:
    1,132
    Yup. i just started the client to get ready to go to Drach to see the new pub changes when it comes back from maintenance.
     
  3. EnigmaMaitreya

    EnigmaMaitreya Crazed Zealot
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    3,402
    Likes Received:
    0
    At least in my Client Patch Note Screen area, there was in essence the Patch Notes as listed here.

    Problem is they were not properly handled for some reason and the screen, what little I looked at it, appears to be displaying html codeing in addition to the text.

    Just sayin, in case any EA/Mythic types see this and ..... :pint:
     
  4. Tried enhanced client and patch file keeps crashing will try again later. Anyone else having it just crash? Says corrupted
     
  5. Gildar

    Gildar Babbling Loonie
    Stratics Veteran

    Joined:
    Apr 22, 2004
    Messages:
    2,354
    Likes Received:
    4
    Looks like animation, map, and localization updates.
     
  6. Katrena

    Katrena Sage
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Jul 25, 2006
    Messages:
    613
    Likes Received:
    119
    I got the same error message. I deleted the current patcher file in the Logs directory that shows the error message and then the patch came through just fine.

    Katrena