1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

please help what am i doing wrong

Discussion in 'UHall' started by devid1995, Mar 27, 2008.

  1. devid1995

    devid1995 Guest

    i try to patch to ultima and as soon as i hit ok i get a ultima online client has encountered a problem and needs to close we are sorry for the inconvenience started to happen at 10:30 am east time and now past 5:00 pm east time and still the same message what am i doing wrong
     
  2. Guest

    Guest Guest

    <blockquote><hr>

    i try to patch to ultima and as soon as i hit ok i get a ultima online client has encountered a problem and needs to close we are sorry for the inconvenience started to happen at 10:30 am east time and now past 5:00 pm east time and still the same message what am i doing wrong

    [/ QUOTE ]

    Check your fire walls, you may have to disable them if they are blocking you to patch.
     
  3. Experimental

    Experimental Lore Keeper
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Jun 23, 2004
    Messages:
    780
    Likes Received:
    19
    Have you made sure your patch folder found in your EA Games file is empty?
     
  4. devid1995

    devid1995 Guest

    i have tryed it all and even redown loaded it what the ---- is going on and is anyone else have this problem
     
  5. Otis Firefly

    Otis Firefly Slightly Crazed
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jun 17, 2006
    Messages:
    1,461
    Likes Received:
    0
    had that problem once when i did a system restore, had to totally delete uo and re install
     
  6. Guest

    Guest Guest

    I am having the same problem. I have no idea whats causing it. I reinstalled several times (from the client downloaded from uo.com, as well at the 9th anny disc), not running vista, firewall down when patching, emptied patch folder after it fails...

    Tried everything anyone suggested and several things I thought up on my own, and no luck. Its been this way for a month.

    Can't log on, not happy about it. [​IMG]
     
  7. devid1995

    devid1995 Guest

    this is pure crapp they need to get this worked out and refund your money im not sure whats going on right now with my side but i do feal real bad for you im gonna wipe it out on my comp and reinstall it to see if i can get the new patch
     
  8. Try another hard drive if you have a spare. Toss it into the computer as a 2nd drive. Format it and install UO on that drive. If it works on that drive you know the problem is on your current drive.
     
  9. RaDian FlGith

    RaDian FlGith Babbling Loonie
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Jun 19, 2002
    Messages:
    2,442
    Likes Received:
    323
    If you're running Vista, make sure you run the patcher by right-clicking it and selecting Run As Adminstrator. Sometimes it has to be given full rights to get stuff done right.

    If you're on a basic Vista and don't have that option, I'm not sure.
     
  10. Guest

    Guest Guest

    Is this problem happening before or after you patch? Try running the client.exe that is in the install folder and see if that works. If it does let me know in a PM. Also tell me your system specs, OS, etc. Thanks!
     
  11. Guest

    Guest Guest

    *smiles* Thank you.
     
  12. Guest

    Guest Guest

    Im sorry, im having a different problem, that of not being able to patch due to error when applying patch. Forgive my reading skills.
     
  13. devid1995

    devid1995 Guest

    Thank you all for your help let you know after 8 hr of working on it I got it to work i messed with my fire walls and uninstalled it and restalled it took me like 5 times to get it right im still not all that sure what went wrong i know i got the new patch because when i put a idm on my vendor in cant have insurance on it so i know im up to date but for some reason when i patch it still says current client patch notes feb-19 at 1:30 pm est not sure why that is but atlease i can play now