1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. The Broadsword team is seeking alternative castle designs! Learn more and discuss here!
    Dismiss Notice
  4. Broadsword is hosting a 20th Anniversary Party for UO this September! Learn more here. Will you be there, Guest?
    Dismiss Notice
  5. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice

Problem Attaching Pictures To Post

Discussion in 'Stratics Bug Reports' started by Kylie Kinslayer, May 14, 2016.

  1. Kylie Kinslayer

    Kylie Kinslayer Grand Poobah
    Stratics Veteran Alumni Stratics Legend

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    5,712
    Likes Received:
    2,157
    For some reason I can not attach pictures on the initial reply box at the bottom of the thread. I keep getting a red error box. But if I hit the "More Options" button I can attach pics there without the error message. Using Firefox browser. Any ideas whats up?
     
  2. Gilmour

    Gilmour Certifiable
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Nov 19, 2003
    Messages:
    1,882
    Likes Received:
    337
    kateblue.jpg

    Works fine here I think *testing*
     
  3. Giggles

    Giggles Wielder of Ebil Cookies
    Moderator Professional Stratics Veteran Social Media Liaison Campaign Supporter The Squirrel Empire

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    2,312
    Likes Received:
    1,928
    Kylie Kinslayer likes this.