1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Problem with Character Logging in

Discussion in 'UHall' started by jtw1984, Jun 1, 2009.

  1. jtw1984

    jtw1984 Seasoned Veteran
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jun 12, 2008
    Messages:
    301
    Likes Received:
    1
    So first off I got a high end computer. So RAM and what not isn't an issue.

    When I try logging on 2D client on just one of my characters, the window immediately minimizes and I can't get it to pop up.

    The rest of the characters work fine.

    I loaded up KR and logged in fine on this character. I moved him to a different place, and tried logging back on 2D.

    Same thing.

    What can I do to make me be able to play this character?

    Thanks.
     
  2. GarthGrey

    GarthGrey Crazed Zealot
    Stratics Veteran Stratics Legend GoT

    Joined:
    Mar 18, 2003
    Messages:
    3,640
    Likes Received:
    1,404
    I had the same thing happen just last week. Log in on 2D, and hit alt/enter....
     
  3. You need more RAM.
     
  4. guum

    guum Guest

    Do you alternate between displays? Like, do you have a second monitor or projector you sometimes plug in? If so, right-click on the desktop and go to adapter settings and make sure that you're set up for single-desktop display. What you are describing can happen as a result of the client window being sent to a second desktop.
     
  5. Maplestone

    Maplestone Crazed Zealot
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jul 26, 2008
    Messages:
    3,657
    Likes Received:
    9
    Hmm ... sounds like your 2d client might have gotten a corrupted macro/setting. Try moving aside the profile for that character?
     
  6. Bazer

    Bazer Slightly Crazed
    Premium Stratics Veteran Supporter Alumni Stratics Legend

    Joined:
    Oct 7, 2003
    Messages:
    1,408
    Likes Received:
    49
    oh your start bar at the bottom, rightclick the client and choose maximize
     
  7. Tina Small

    Tina Small Stratics Legend
    Stratics Veteran 4H

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    7,535
    Likes Received:
    1,927
    Perhaps try deleting the desktop file for that character. Perhaps the one you have wants to use display settings that your computer doesn't support.
     
  8. jtw1984

    jtw1984 Seasoned Veteran
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jun 12, 2008
    Messages:
    301
    Likes Received:
    1
    Tried this. Did not work.

    Just one monitor. :)

    Eight gigs of ram.

    Thank you that did the trick. Made it full screen but hit it again to send it back to regular window. Do you have any idea what causes this? Will this continually happen on this character?
     
  9. GarthGrey

    GarthGrey Crazed Zealot
    Stratics Veteran Stratics Legend GoT

    Joined:
    Mar 18, 2003
    Messages:
    3,640
    Likes Received:
    1,404
    It only happened to me once..glad it fixed it for ya..
     
  10. Kaleb

    Kaleb Lore Master
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    1,240
    Likes Received:
    0
    Happens when you minimize the client into your toolbar to say browse the interweb or something and you loose connection be it their side or your side (right clicking close to close the client while minimized can do it to you also).

    as long as you log out like normal and dont close the client while minimized the character screen should be fine.
     
  11. jtw1984

    jtw1984 Seasoned Veteran
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jun 12, 2008
    Messages:
    301
    Likes Received:
    1
    Thank you.