1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Problem with patching/installing SA

Discussion in 'UHall' started by Mr. Gnome, Aug 23, 2009.

  1. Mr. Gnome

    Mr. Gnome Guest

    I can't seem to get the SA Classic Client onto my laptop with Vista sp2.

    It downloads okay, the only problem there seems to be when I hit "run" after it finishes downloading from the site it takes 10mins to over an hour to begin installing. Also, after it installs I have to go into my C drive to find it, it does not put a link onto my desktop or programs menu.

    However, the client does not patch successfully. After around 3mins of patching:

    "Starting patch session...
    Transferring patch information
    Downloading patch uosa2d_win32_6-0-13-25.rtp( 318983086 bytes )
    Downloading patch uosa2d_win32_6-0-13-25.pat( 15 bytes )
    Applying patch patch\uosa2d_win32_6-0-13-25.rtp
    Error applying patch
    Error during session
    Your client may not be the most recent version.
    You may be able to play the game with your current client.
    Check http://www.uo.com/ for help on resolving patching issues.
    Click OK to play the game or Cancel to abort."


    I cannot press OK so Cancel is the only option.

    Any help on this?
     
  2. Slayvite

    Slayvite Certifiable
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Jul 13, 2005
    Messages:
    1,709
    Likes Received:
    350
    I wouldn't bother trying, SA Open beta finishes today.
     
  3. Frarc

    Frarc Stratics Legend
    Stratics Veteran Alumni Stratics Legend

    Joined:
    Mar 18, 2003
    Messages:
    7,770
    Likes Received:
    1,132
    Did you start client with Run as Adminstator? If not , it won't patch.
     
  4. Mr. Gnome

    Mr. Gnome Guest

    Ah ha! Running it as an administrator worked, thank you. It will be good to know so when SA is released; I may have the same problem.