1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

question about housing...

Discussion in 'UO Atlantic' started by iLLegal Means, Jul 7, 2013.

  1. iLLegal Means

    iLLegal Means Seasoned Veteran
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 18, 2008
    Messages:
    464
    Likes Received:
    141
    Has UO allowed you to have a house on Siege and on a production Shard on the same account yet?

    If so, does it matter if you all ready have a house on Siege first and want to place a house on a production Shard as the second house?
     
  2. Beldin Brightaxe

    Governor Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Feb 25, 2004
    Messages:
    588
    Likes Received:
    207
    Yes, they finally have. This just happened a few weeks ago. I placed a house on SP with my account.

    I don't think it matters if you have a house on SP already and want to place on a normal production shard, but I haven't done it myself.
     
  3. Tazar

    Tazar Guest

    The Siege/Mugen houses appear to have been moved to a separate housing server similar to Test Center so you are able to place on a Normal Server and a Siege-Ruleset server without an issue.
     
  4. Skunk

    Skunk Sage
    Stratics Veteran BREW

    Joined:
    Feb 6, 2006
    Messages:
    610
    Likes Received:
    101
    If you choose to place on SP please do it because you plan on playing on SP. Not just because you can. Good luck.
     
  5. iLLegal Means

    iLLegal Means Seasoned Veteran
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 18, 2008
    Messages:
    464
    Likes Received:
    141
    HAHAhahaha!!! what like there is a housing shortage on SP... I played SP for years and left it because I would log in and walk all over tarnation and see no one... lol...
     
  6. Skunk

    Skunk Sage
    Stratics Veteran BREW

    Joined:
    Feb 6, 2006
    Messages:
    610
    Likes Received:
    101
    Great story man, but with the new housing features it will fill up quickly.
     
  7. Endal

    Endal Journeyman

    Joined:
    Jul 11, 2013
    Messages:
    297
    Likes Received:
    132
    It has already begun. I play on Atlantic and SP and I've been working to get my house up on SP for about a month now. I finally have enough to build the house that I've got on Atlantic and I found out that the closest location I can get is out in the middle of nowhere.

    I don't get why anyone would bother putting a house down on a server they don't plan to play on. I vote that SP gets the old fashioned House Decay rate so we can clear out all of the squatters.

    **the worst part is that they put them wherever they can drop 'em instead of placing them efficiently. So one 18x18 house gets plopped down in the center of a field instead of on the edges. I honestly wouldn't mind this, but it's just a big plot, no house built on it.
     
    #7 Endal, Jul 11, 2013
    Last edited: Jul 11, 2013
  8. Skunk

    Skunk Sage
    Stratics Veteran BREW

    Joined:
    Feb 6, 2006
    Messages:
    610
    Likes Received:
    101
    It's very frustrating, I am glad others are noticing this now before it's out of hand.

    Sent from my SCH-S720C using Tapatalk 2