1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Questions on house resizing

Discussion in 'UHall' started by Sir Kelek, Oct 24, 2009.

  1. Sir Kelek

    Sir Kelek Sage
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jun 4, 2008
    Messages:
    699
    Likes Received:
    3
    If I just placed a plot, can I resize right away? If so how do I go about doing that? Any advice?? Thanks .
     
  2. Lady Kiara

    Lady Kiara Guest

    I think (though it has been a very long time since i have placed a house:gee:)
    you should wait 2 weeks to be sure the timer has run out that you can place again...So just wait the 2 weeks then knock it down then resize...besure no one is around when you knock it down so that they don't place before you...lol:lol:

    P.S i am quite sure after you place there is a timer before you can place agian...Hope that helps
     
  3. Mapper

    Mapper Crazed Zealot
    Stratics Veteran Alumni Stratics Legend

    Joined:
    Oct 24, 2005
    Messages:
    3,528
    Likes Received:
    110
    Go under the house sign and say 'I wish to resize my house' It will let you place for an hour even though your house placement tool will tell you to wait.
     
  4. Lady Kiara

    Lady Kiara Guest

    WEll Well then i stand corrected...:popcorn: Good call i never known you could do that....
     
  5. Sir Kelek

    Sir Kelek Sage
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jun 4, 2008
    Messages:
    699
    Likes Received:
    3
    Thats what I needed to know!! I was wondering if I could still place even tho the house tools says to wait. I love u!:thumbup:
     
  6. jfkeach

    jfkeach Guest

    Right now I am weary about doing any house placement or resizing. I have recently had an issue that put my castle of risk of IDOC. I have asked EA to investigate, and I am throwing out every placement tool I can find.
     
  7. DevilsOwn

    DevilsOwn Stratics Legend
    Governor Stratics Veteran Alumni Stratics Legend

    Joined:
    Oct 27, 2003
    Messages:
    8,921
    Likes Received:
    377
    what jfkeach is referring to is the nasty little bug that will sometimes not give you the warning gump that you can opt out of rather than placing a house..... *sometimes* whatever house you select just plops down, you have no control over it

    I don't recall this happening with resizing, but it doesn't mean that it won't... the good part about resizing is that nobody else can place on that spot but you, so the location is saved, it's just the aggravation of waiting out the resize timer
     
  8. Sir Kelek

    Sir Kelek Sage
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jun 4, 2008
    Messages:
    699
    Likes Received:
    3
    How long must I wait to resize, after Placing the plot I did a few hours ago?
     
  9. Tom_Builder

    Tom_Builder Slightly Crazed
    Stratics Veteran

    Joined:
    Dec 9, 2002
    Messages:
    1,396
    Likes Received:
    0
    Hey Kelek,

    If you need help resizing let me know. I'm standing in front of you right now.

    Tom
     
  10. Tom_Builder

    Tom_Builder Slightly Crazed
    Stratics Veteran

    Joined:
    Dec 9, 2002
    Messages:
    1,396
    Likes Received:
    0
    Max size is 13 deep by 11 wide
     
  11. Its an hour wait.
    Between resize attempts.

    And ignore the "almost lost my castle" issue.
    His is totally different than yours, altho he is attempting to "warn" everyone with thread hijacking.
    He shadowed a spot to check its size, and according to him, it went ahead and placed a home, without getting the "are you sure" gump.
    Totally different than placing, as there is NO need for a tool to do the resize thing.
    So resize away, the sky is NOT falling.
     
  12. Sir Kelek

    Sir Kelek Sage
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jun 4, 2008
    Messages:
    699
    Likes Received:
    3
    Hey thanks everyone for the advice!! Appreciate it =0 Oh and thanks Tom hehe..
     
  13. Sir Kelek

    Sir Kelek Sage
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jun 4, 2008
    Messages:
    699
    Likes Received:
    3
    ok so I panicked lol. I didnt get the size that would fit. In an hour I can resize again?