1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Greetings Guest! Tonights Maintenance is complete and the Stratics Community Wiki is now live. Please see this thread for more details.
    Dismiss Notice

SERIOUS LAG since new patch

Discussion in 'UO Oceania' started by Bomordan, Jun 11, 2011.

  1. Bomordan

    Bomordan Guest

    I always have had a high latency (over 200) on Oceania, but I have been able to play until this last patch (today). Now, although my latency has not changed and I don't see any significant packet loss, I can't even move! How am I supposed to take care of my plants? I need help!
  2. Sheepo79

    Sheepo79 Guest

    I suppose you are having same problem as me, I play from Singapore, usually having Latency of 200-250ms since 9 years ago, and since the latest patch was in, altho latency shows 200ms in shard selection, when I try to log in my character, it freezes there forever, when I try reconnecting few times, sometimes it takes 3 whole mins or more to load everything up, and I'll be able to run around and feels ok just like 200ms latency, but if I recall to another place, same thing will happen, things will just freeze forever. Is that what you experiencing too?
  3. Held

    Held Guest

    Having same problem as the guy above, and I live in Sydney...
  4. Mortious

    Mortious Guest

    I'm having the same problems and I'm in NZ, I can't even log in. I've been finding it hard over the last few months to convince my partner its still worth paying for when shes plays the similar thing for free. :(
  5. Bomordan

    Bomordan Guest

    I live in the US, so my high latency is not really a surprise. Whatever fixed the lag, though, I really appreciate that I can now log in, and move about like normal.
  6. Clog|Mordain

    Clog|Mordain Lore Master
    Stratics Veteran

    May 21, 2008
    Likes Received:
    Same problem here. Since I updated I've had huge packet loss
  7. I've been having the same problem, but it's good to know its not just me (sortof). I recently just removed a virus from my machine and was getting a Catalyst Control Center error so i thought it must have messed with graphics drivers. I don't understand why they have so much trouble find hardware for a 14 year old game