1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Something is blocking that location?

Discussion in 'UHall' started by DVDA, Jun 5, 2011.

  1. DVDA

    DVDA Guest

    Ok I am seriously confused...

    No matter how many runes I mark on my boat it ALWAYS will say "Something is blocking that location" (including the original rune) Does anyone know why this is so?

    I have to keep parking my boats in places I remember and run to

    Thanks gang
     
  2. EvilPixieWorks

    EvilPixieWorks Lore Keeper
    Stratics Veteran

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    867
    Likes Received:
    6
    You may have to drydock it and replace it...

    From what chatter I've been hearing, since all the origional runes went bad. I used a rowboat to travel a long time to get to mine again and thankfuly it worked the first time, but if 1 thing didnt work, you gota try another.
     
  3. DVDA

    DVDA Guest

    Tried, that...i keep marking new runes, changing places, nada!
     
  4. Lady Storm

    Lady Storm Crazed Zealot
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Feb 20, 2006
    Messages:
    3,752
    Likes Received:
    1,568
    I am having same trouble but with house runes in the book. I have had to reset the book and it works for 1 use then does it again. Pulled up the boat as it was doing the same.
     
  5. DVDA

    DVDA Guest

    How do you reset the book?
     
  6. Petra Fyde

    Petra Fyde Peerless Chatterbox
    Stratics Veteran Alumni Stratics Legend

    Joined:
    Jan 5, 2001
    Messages:
    30,889
    Likes Received:
    5,175
    Are you using the runes by going to the page or by setting the boat rune as 'default'? I believe Lady Storm is using the 'default' setting.
     
  7. Tazar

    Tazar Guest

    Over the years, I have found a few Runebooks that are bugged and don't really work. Try moving the runes to a different book.
     
  8. Xalan Dementia

    Xalan Dementia Slightly Crazed
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jul 1, 2008
    Messages:
    1,355
    Likes Received:
    81
    ive had trouble a few times with my runebook and its default rune. if i cast recall on the book, itll say the spot is blocked, but if i open the book and recall on that rune itll work. After i recall to the spot from an open book though it fixes the problem. perhaps theres some new rune issues out there.
     
  9. Lady Storm

    Lady Storm Crazed Zealot
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Feb 20, 2006
    Messages:
    3,752
    Likes Received:
    1,568
    Petra is correct.
    I reset the default.
    It's not just one book that is doing this though. I have had this on 5 shards now in over 12 characters. So it cant just be the one book. And as having scribes I have changed the books out and it still persists. It started a few patches ago.
    Random runes as I have reset the default to other houses and citys in the various books and gotten the same with the new choice and book. I went so far as mark new runes as well but still get the problem.
     
  10. DVDA

    DVDA Guest

    I removed the runes and recalled directly off them. Something is still blocking the location.

    I moved the boat to Trin, Brit & Skara docks. Luna, Fire Island & Dagger Island shores and still does it, even after 3-4 marked runes

    I moved the tillman around too