1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Spell Trigger Bug

Discussion in 'UHall' started by Mistura, Sep 25, 2010.

  1. Mistura

    Mistura Lore Keeper
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    838
    Likes Received:
    0
    Is anyone else having a spell trigger bug on their mystic?

    I have it set up to a UOA macro and at the moment when i try to activate the spell trigger which is in my pack, nothing happens, when I touble click the spell trigger gem in my pack, again nothing happens, it acts like its not a functional item.

    The problem is intermittent, it seems to go away for a while and come back but I would say the bug is active on my char about 80% of the time!

    Very annoying!
     
  2. Mistura

    Mistura Lore Keeper
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    838
    Likes Received:
    0
    To just add to that, sometimes when I cast the spell trigger and select bombard, I get the message, "you do not have that spell" despite the fact i've got a full mystic book in my backpack...
     
  3. AzSel

    AzSel Lore Keeper
    Stratics Veteran

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Messages:
    870
    Likes Received:
    4
    Only "bug" ive noticed is if you cast bombard normally, then if you trigger bombard(on the same target) before the previous bombard does damage, the first bombard gets overwritten(deleted) and the only damage that applies is the last bombard (thats triggered).
     
  4. TheGhostRaider

    TheGhostRaider Journeyman
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 25, 2008
    Messages:
    148
    Likes Received:
    2
    I din't notice a bug, but I did have to count resource to allow new item in my backpack to work with UOA. I have notice that some spell like Animal form, if you have a macro for this spell, it will by default be the last one u transform too. maybe it the same for spell Trigger.
     
  5. puni666

    puni666 Slightly Crazed
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jul 10, 2008
    Messages:
    1,491
    Likes Received:
    66
    You sure it's not just the usage timer not letting you cast it off the trigger again?
     
  6. Lynk

    Lynk Grand Poobah
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 13, 2008
    Messages:
    6,032
    Likes Received:
    145
    That will happen if you have more than one mystic book. If you have one full myst book and one empty one, it will give you an error when you try to trigger.

    Also make sure you reset your UOA macro to use item type.
     
  7. puni666

    puni666 Slightly Crazed
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jul 10, 2008
    Messages:
    1,491
    Likes Received:
    66
    Yeah true, kind of like when I pick up faction bandaids on a non faction dexer and try to heal and get a message saying I don't have aids :(.
     
  8. Bombastic Fail

    Bombastic Fail Certifiable
    Stratics Veteran

    Joined:
    Aug 1, 2008
    Messages:
    1,520
    Likes Received:
    121
    ^
    This. That's definately the problem. Happened when I first got my Fey book. Fill it up and/or replace your mystic book with a full spell one. :)
     
  9. Mistura

    Mistura Lore Keeper
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    838
    Likes Received:
    0
    Bingo! Thanks for the help guys, i had just put the empty fallen mystic book in the chars pack. Fixed now!