1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

strange little bug

Discussion in 'UHall' started by Poo, Nov 7, 2011.

  1. Poo

    Poo The Grandest of the PooBah’s
    Professional Stratics Veteran Alumni Stratics Legend Campaign Benefactor 4H

    Joined:
    Sep 18, 2003
    Messages:
    7,839
    Likes Received:
    2,394
    3 times in the last week ive had this happen.

    ive recalled into the yew bank roof.
    ill run over to the tele pad that takes you down to the ground
    ill appear out front of the abby and ill start to run in, and about half way down the hall all of a sudden im off my horse and on foot and my horse is gone.

    at first i thought my horse disappeared, but its just the horse graphic that is missing.
    i still move a mounted speed, my mount still shows in my control slots and on my wifes computer i still show as being on my horse.

    its just on my computer it dosnt show my horse.

    its like i hit the telepad and outrun the graphic or something.
    server sync problem or something?

    never had it happen till the last couple patches.

    thought id mention it and see if anyone else has had this issue.
     
  2. Storm

    Storm UO Forum Moderator
    Moderator Professional Premium Wiki Moderator Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Mar 18, 2004
    Messages:
    7,469
    Likes Received:
    361
    server sync problem or something? That would be my guess
     
  3. Kiminality

    Kiminality Guest

    Try opening your paperdoll (alt+p).
    That fixes a lot of sync problems, if it is one.
     
  4. Barok

    Barok Grand Inquisitor
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Aug 27, 2004
    Messages:
    4,894
    Likes Received:
    330
    For me it's usually someone else that I see running at mounted speed without a mount. Then they run off screen and back and then I can see their mount.
     
  5. Lorddog

    Lorddog Crazed Zealot
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Oct 25, 2004
    Messages:
    3,115
    Likes Received:
    298
    i have this bug alot - in my case i am a gargoyle.
    when i use the crystal teleporter to brit mint for a +6 focus i am most times off by 1 square.
    also sometimes i might not see other people. i have 2 clients and my other client (elf) has no issues. with my other client i see people and where my gargoyle really is.
    i also get this to happen to me sometimes in abyss or underworld.
    in underworld it is mostly in the top left section where the goblins are.

    lorddog
     
  6. A Thought Elemental

    A Thought Elemental Journeyman

    Joined:
    May 21, 2011
    Messages:
    270
    Likes Received:
    2
    Reminds me a little of what I see in Fan Dancer Mojo now and then. I leave a Ronin behind and then it comes back on-screen and.... it looks naked except for its underwear. Make it pass off and on the screen again and it's clothes will be visible again.