1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Greetings Guest! Tonights Maintenance is complete and the Stratics Community Wiki is now live. Please see this thread for more details.
    Dismiss Notice

Stratics forum and Opera

Discussion in 'Stratics Help and Suggestions' started by BeaIank, Apr 12, 2013.

  1. BeaIank

    BeaIank Babbling Loonie
    Campaign Supporter

    Nov 4, 2011
    Likes Received:
    Okay, there seems to be a problem with browsing the forums with Opera.
    Unless I have scripts disable, an ajax script keeps running that causes the page to post back and be reloaded.
    So, every few seconds, the page I am at keeps being reloaded, which makes the browsing experience real sore.
    Browsing without scripts is a pain too, since most of the shiny new interfaces don't work without scripts, as expected. This feels so 1997!

    I am running Opera 12.15 build 1748
    It identifies itself to the servers that are serving the pages as Opera/9.80 (Windows NT 6.1; WOW64) Presto/2.12.388 Version/12.15
  2. Taylor

    Taylor Former Stratics CEO (2011-2014)
    Professional VIP Stratics Veteran Supporter Alumni Campaign Benefactor Alumni

    Oct 21, 2008
    Likes Received:
    Okay, thank you for letting me know! Will investigate.
  3. Herman

    Herman Seasoned Veteran
    Stratics Veteran

    Oct 26, 2010
    Likes Received:
    HI I had the same problem using firefox but only when i logg in to my acc

    no script did fix the problem for me
    Taylor likes this.