1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. The Broadsword team is seeking alternative castle designs! Learn more and discuss here!
    Dismiss Notice
  4. Publish 97 is currently on TC1! They are currently focusing on the pet customization aspect of the pet revamp. Head to TC1 and send in your feedback or discuss here!
    Dismiss Notice
  5. Broadsword is hosting a 20th Anniversary Party for UO this September! Learn more here. Will you be there, Guest?
    Dismiss Notice
  6. A new State of Stratics is up. Check it out here!
    Dismiss Notice

Ultima Online Classic Client - Error Loading Patch

Discussion in 'UO Resources' started by WarderDragon, Nov 17, 2010.

  1. WarderDragon

    WarderDragon Babbling Loonie
    Stratics Veteran Alumni BRPA

    Joined:
    Oct 9, 2008
    Messages:
    2,690
    Likes Received:
    71
    I installed UO on a laptop earlier this evening. This is what I received.

    Windows Vista. EC loads fine but the person who is going to be using this laptop refuses to use said Client.

    When these errors have occured in the past I've cleared the Patch Folder. This one did not have one.

    Tried loading from PatchUO. Nothing.

    Suggestions?
     
  2. Frarc

    Frarc Stratics Legend
    Stratics Veteran Alumni Stratics Legend

    Joined:
    Mar 18, 2003
    Messages:
    7,770
    Likes Received:
    1,132
    Start the client with Run as adminstrator. Rightclick the Client Logo for it.