1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

[UO Herald] Desktop Setting Issue

Discussion in 'UHall' started by UO News, Sep 23, 2009.

  1. UO News

    UO News RSS Feed
    RSS Feed Stratics Veteran

    Joined:
    Jan 30, 2009
    Messages:
    1,181
    Likes Received:
    1,263
    We are aware of the desktop setting issue. We are currently working on a resolution. We apologize for any inconvenience this may have caused. Please keep an eye on this news article for updates.

    More...
     
  2. kelmo

    kelmo Old and in the way
    Professional Stratics Veteran Alumni Dread Lord

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    17,380
    Likes Received:
    4,702
    Any confirmation?
     
  3. Sabbath

    Sabbath Guest

    What's the issue?
     
  4. Flutter

    Flutter Always Present
    Stratics Veteran Alumni Stratics Legend

    Joined:
    May 12, 2004
    Messages:
    21,553
    Likes Received:
    3,840
    If you close the game and try to reopen it on a character whos radar map is open you lose all your desktop settings.
    Really quite annoying. I wonder how QA couldn't have caught this.
     
  5. kelmo

    kelmo Old and in the way
    Professional Stratics Veteran Alumni Dread Lord

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    17,380
    Likes Received:
    4,702
    I just logged in fine on classic. Cluttered screen top intact. No radar. I opened rader, logged all the way out.

    I logged back in and the clutter was still there but the radar was closed...
     
  6. Aurelius

    Aurelius Babbling Loonie
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Feb 26, 2004
    Messages:
    2,756
    Likes Received:
    689
    Yep, it looks like the 7.0.0.4 patch to fix the earlier patch did the trick - although I see there have been people still having other problems, like patch failures..... I've a suspicion they were unlucky and hit the servers while one patch was being removed and another set up.
     
  7. Sabbath

    Sabbath Guest

    Wow...definitely not cool
     
  8. yea the 7.0.0.4 patch fixed it now the radar map wont open on login but all desktop settings are ok.
     
  9. MalagAste

    MalagAste Belaern d'Zhaunil
    Reporter Professional Governor Stratics Veteran Stratics Legend Campaign Supporter Royal Knight

    Joined:
    Aug 21, 2000
    Messages:
    18,972
    Likes Received:
    5,457
    Thank God! I mean thank you devs!
     
  10. Kiminality

    Kiminality Guest

    I wonder if they're going to fix the core problem, or just leave this bandaid fix in place...
     
  11. "UPDATE: A new patch has been placed and the issue has been resolved. "

    Does one laugh at this statement or does one cry? Resolution has a varying meaning apparently.
     
  12. DarkVoid

    DarkVoid Guest

    Could someone at EA/Mythic please update this thread with whether the issue regarding the radar map has been fixed or not?

    I rely on the UO radar map for navigating around UO and constantly having to reopen it all the time on my characters is getting extremely annoying. If there is a fix that is known to work properly please have it patched out to all clients when QA is able to verify it's fixed the problem properly.

    Cheers ...

    DarkVoid
     
  13. Shamus Turlough

    Shamus Turlough Lore Master
    Stratics Veteran Alumni

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    1,066
    Likes Received:
    207
    Would you rather have to click that map button on login or risk losing macros? Sometimes there isn't a clear fix...
     
  14. maroite

    maroite Guest

    Haven't had a problem with using the enhanced client. :popcorn:

    Is this 2d only?
     
  15. DarkVoid

    DarkVoid Guest

    Which quite clearly isn't the case here, since the in-game radar map has always worked until quite recently.

    All they need to do is figure out what they did to the client to make it screw up it's radar window and lose it's settings file, and once that's fixed and QA passes the fix, then we can finally get a resolution.

    What I asked for is a status update on whether they've made any progress on this bug!

    I'm also getting annoyed that I constantly have to reopen and drag it around to it's desired position before I can go hunting stuff I normally hunt straight away.

    Cheers ...

    DarkVoid