1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Uo patch wont start

Discussion in 'UO Resources' started by Kelly Pederson, Jun 18, 2012.

  1. When I click on Uo to start the patch from fresh installation I get this error list in the logs folder.

    [2012/06/18 20:53:13] Failed to load string table from [data\strings\english\patch.txt]. Trying english fallback.
    [2012/06/18 20:53:13] Failed to load string table from [data\strings\english\patch.txt].
    [2012/06/18 20:53:13] String table load failed!
    [2012/06/18 20:53:14] Failed UI copy from [C:\Electronic Arts\Ultima Online Classic\patchui_win.dll] to [C:\Electronic Arts\Ultima Online Classic\patchui.dll]. Trying safety load of source dll.
    [2012/06/18 20:53:14] No usable UI present! Initializing 'headless' patch.
    [2012/06/18 20:53:14] Failed to load module [http]
    [2012/06/18 20:53:14] libpatchclient initialized.
    [2012/06/18 20:53:14] No acceptable splash screen file found.
    [2012/06/18 20:53:14] Currently running as [C:\Electronic Arts\Ultima Online Classic\UO.exe]
    [2012/06/18 20:53:15] Currently running as [C:\Electronic Arts\Ultima Online Classic\UO.exe]
    [2012/06/18 20:53:15] Notification of restart with alternate filename
    [2012/06/18 20:53:15] Failed to load string table from [data\strings\english\patch.txt]. Trying english fallback.
    [2012/06/18 20:53:15] Failed to load string table from [data\strings\english\patch.txt].
    [2012/06/18 20:53:15] String table load failed!
    [2012/06/18 20:53:16] Failed UI copy from [C:\Electronic Arts\Ultima Online Classic\patchui_win.dll] to [C:\Electronic Arts\Ultima Online Classic\patchui.dll]. Trying safety load of source dll.
    [2012/06/18 20:53:16] No usable UI present! Initializing 'headless' patch.
    [2012/06/18 20:53:16] Failed to load module [http]
    [2012/06/18 20:53:16] libpatchclient initialized.
    [2012/06/18 20:53:16] No acceptable splash screen file found.
    [2012/06/18 20:53:16] Currently running as [C:\Electronic Arts\Ultima Online Classic\UO.bin]

    I cant get the patcher to start at all any ideas what is wrong? Please help
    Thank you

    Kelly
     
  2. barbarous

    barbarous Adventurer
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Aug 7, 2004
    Messages:
    38
    Likes Received:
    8
    same here.
     
  3. DJAd

    DJAd Stratics Legend
    Stratics Veteran

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Messages:
    7,936
    Likes Received:
    3,588