1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

UOAssist Error Message, wont load UO? The patch client was unable to retrieve the file [patcher.pro

Discussion in 'UHall' started by HP_Zoro_HP, Aug 26, 2013.

  1. HP_Zoro_HP

    HP_Zoro_HP Seasoned Veteran

    Joined:
    Aug 19, 2012
    Messages:
    348
    Likes Received:
    40
    "The patch client was unable to retrieve the file [patcher.prod.sig] from the patch server (0 total errors encountered). Please try the patch operation again in a short while." so I try it again and I keep getting the same "Patch Error" popup. UOAssist will load and I click "OK" and befor ethe uo client appears thats when the popup comes up.
     
    Kurik likes this.
  2. HP_Zoro_HP

    HP_Zoro_HP Seasoned Veteran

    Joined:
    Aug 19, 2012
    Messages:
    348
    Likes Received:
    40
    Ok an update... This isn't just happening with UOAssist... I go into the EA Games folder and try to "patch" my UO Classic client and I still get it... I cant even patch my client or open a "Shortcut" to the classic client to avoid trying to patch. "Sorry I didnt EDIT post above my message box is like all black and I cant see text... Im using Motzilla firefox".
     
  3. HP_Zoro_HP

    HP_Zoro_HP Seasoned Veteran

    Joined:
    Aug 19, 2012
    Messages:
    348
    Likes Received:
    40
    Restarting my computer did NOT fix the problem and I was just using UOAssist earlier tonight and playing UO like just hours ago. Nobody has been on my computer and I haven't done anything to it sinse last time I was playing UO.
     
  4. HP_Zoro_HP

    HP_Zoro_HP Seasoned Veteran

    Joined:
    Aug 19, 2012
    Messages:
    348
    Likes Received:
    40
  5. Juztme

    Juztme Adventurer

    Joined:
    May 28, 2011
    Messages:
    96
    Likes Received:
    4


    I'm having the same issue with Classic client. Was working fine late last night. You can start it by bypassing the patcher and loading via client.exe but then assist doesn't work.
     
  6. HP_Zoro_HP

    HP_Zoro_HP Seasoned Veteran

    Joined:
    Aug 19, 2012
    Messages:
    348
    Likes Received:
    40
  7. GalenKnighthawke

    GalenKnighthawke Grand Poobah
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    6,641
    Likes Received:
    1,163
    See the UO main site; is that your issue?

    -Galen's player