1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. The Broadsword team is seeking alternative castle designs! Learn more and discuss here!
    Dismiss Notice
  4. Publish 97 is currently on TC1! They are currently focusing on the pet customization aspect of the pet revamp. Head to TC1 and send in your feedback or discuss here!
    Dismiss Notice
  5. Broadsword is hosting a 20th Anniversary Party for UO this September! Learn more here. Will you be there, Guest?
    Dismiss Notice
  6. A new State of Stratics is up. Check it out here!
    Dismiss Notice

Virtue Gump

Discussion in 'UO Enhanced Client Discussion' started by Scoobs, Dec 15, 2010.

  1. Scoobs

    Scoobs Guest

    When I mouse over the virtue gump, it does not tell me what step i have achieved. Does anyone know how to fix this?
     
  2. Pinco

    Pinco UOEC Modder
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Jul 25, 2005
    Messages:
    5,694
    Likes Received:
    869
    there is no way to fix it.... is one of the many gumps that cannot be modified :(
     
  3. Scoobs

    Scoobs Guest

    Is there a way of telling what rank you are in each virtue?
     
  4. Pinco

    Pinco UOEC Modder
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Jul 25, 2005
    Messages:
    5,694
    Likes Received:
    869
    nope, this data sit on the server side :(
     
  5. gortman

    gortman Sage
    Stratics Veteran

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    630
    Likes Received:
    0
    I wonder why it isn't being sent to the clients. Is this a problem in CC as well?
     
  6. Pinco

    Pinco UOEC Modder
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Jul 25, 2005
    Messages:
    5,694
    Likes Received:
    869
    this gumps are build like in CC client:

    CC client has no gump designed in its files, the server just sent the piece order of each image and text and the client build it.

    In KR the devs has built some window but they realize that are too many to be created with lua, so they rebuilt the CC client gump engine to avoid the work.
     
  7. gortman

    gortman Sage
    Stratics Veteran

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    630
    Likes Received:
    0
    Pinco,

    Do you know if anyone on this forum has submitted a bug about that issue? If not, I will. Can't hurt I guess to at least get it on their radar.
     
  8. Pinco

    Pinco UOEC Modder
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Jul 25, 2005
    Messages:
    5,694
    Likes Received:
    869
    is not a bug.
    Is an intended feature...