1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice

Why do I keep getting an error when I try to change my mythic account password?

Discussion in 'UHall' started by Larisa, Nov 3, 2015.

  1. Larisa

    Larisa Reporting Manager
    Editor Reporter Moderator Professional Wiki Moderator Stratics Veteran Stratics Legend Editor Fallen Lords

    Joined:
    Sep 8, 2006
    Messages:
    4,333
    Likes Received:
    1,937
    So..I have my password auto-saved from lord knows how long ago...and I need to change it so I know what it is!

    So I request the *forgot password*, follow the link, enter the new password and get ERROR...there is an error processing your request return to the homepage.

    I JUST want to change my password....since it's auto-saved on my computer it's letting me log in...even when I log out...help?? lol
     
  2. Gamer_Goblin

    Joined:
    May 27, 2015
    Messages:
    564
    Likes Received:
    403
    all ur stuff are belongz to us
     
  3. Arroth Thaiel

    Arroth Thaiel Seasoned Veteran
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Feb 10, 2006
    Messages:
    331
    Likes Received:
    264
    I don't know if this has been mentioned before, but it seems as if there are sometimes problems with the EA account management system.

    :tinhat:



    Edit - Could. Not. Resist.
     
  4. King Greg

    King Greg Seasoned Veteran

    Joined:
    Nov 27, 2013
    Messages:
    381
    Likes Received:
    276
    Try changing your EA password
     
  5. Queen Mum

    Queen Mum Babbling Loonie
    Stratics Veteran Alumni

    Joined:
    May 13, 2008
    Messages:
    2,795
    Likes Received:
    318
    *This is on Window 8 system with Firefox ...

    Try this ... Menu Tab ...

    Tools ...
    Options ....
    Security ...
    Saved Passwords ...
    Show Passwords ...
    now you can see all your 'saved passwords' ...

    you can even print out the list :)

    hope this helps you with at least knowing the current password that is letting you log in ...
    as for the password change ... maybe you have to 'confirm' it by an email they send?

    *cookie hug*
     
  6. Kayhynn

    Kayhynn Certifiable
    Stratics Veteran Stratics Legend Campaign Supporter

    Joined:
    May 12, 2002
    Messages:
    1,531
    Likes Received:
    541
    Change it through Origin. It will change the mythic one. Been there. Done that. It's a screwed up system.
     
    DJAd likes this.
  7. Larisa

    Larisa Reporting Manager
    Editor Reporter Moderator Professional Wiki Moderator Stratics Veteran Stratics Legend Editor Fallen Lords

    Joined:
    Sep 8, 2006
    Messages:
    4,333
    Likes Received:
    1,937
    Major Cookie Hugs for you Mum, I had no idea that option existed! You're the best!

    Kassie, I was thinking about doing that...so EA > Mythic > UO Account.....EA First....I seem to remember something about that somewhere but wasn't sure.

    Hats off to 2 great women, thanks! :heart: You both rock!
     
  8. DJAd

    DJAd Stratics Legend
    Stratics Veteran

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Messages:
    7,933
    Likes Received:
    3,582
    Bump for the new account management system!!! What the hell is going on with that? Or did they mean May 2016!?
     
  9. Kayhynn

    Kayhynn Certifiable
    Stratics Veteran Stratics Legend Campaign Supporter

    Joined:
    May 12, 2002
    Messages:
    1,531
    Likes Received:
    541
    Go to www.origin.com. Click on Login at the top.

    That will pop up a window like this:

    [​IMG]

    Say forgot password and give them the email address you use for your EAMythic account.

    You can login through Origin with the same account. it's a confusing mess.