1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. The Broadsword team is seeking alternative castle designs! Learn more and discuss here!
    Dismiss Notice
  4. Publish 97 is currently on TC1! They are currently focusing on the pet customization aspect of the pet revamp. Head to TC1 and send in your feedback or discuss here!
    Dismiss Notice
  5. Broadsword is hosting a 20th Anniversary Party for UO this September! Learn more here. Will you be there, Guest?
    Dismiss Notice
  6. A new State of Stratics is up. Check it out here!
    Dismiss Notice

[Tech Help] windows 7 multiple account weirdness

Discussion in 'UO Enhanced Client Discussion' started by IanJames, Aug 2, 2011.

  1. IanJames

    IanJames Certifiable
    Stratics Veteran Alumni

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    1,770
    Likes Received:
    103
    OK... Everything was working fine, EC with Pinco's and UO cart... Then I created a second user account on PC just to kind of declutter and separate my crap from my other half's...

    At first everything was fine....

    then UO Cart stopped tracking and then started crashing. I figured out that I could delete the options file in my windows user profile to get it back up, but that it would randomly reset options... I can no longer get it to track at all despite fixing paths, and using Pinco's or even the default UI with the mapwindow.lua added to the interface's folder. I have uninstalled and reinstalled many times.

    And... weird things happen in the EC now too... Just wondering if this is due to changing user accounts on the PC or if anyone else has had this problem?