1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice
  4. Hail Guest!,
    Please take a moment to read this post reminding you all of the importance of Account Security.
    Dismiss Notice
  5. Author Wes Locher has teamed up with Stratics for a giveaway of his new book Braving Britannia. This book explores the history and impact of Ultima Online and includes interviews from current and past dev team members as well as many UO and Stratics community members. Click here for more details!
    Dismiss Notice

A weird experience with the Updater

Discussion in 'EA Land/The Sims Online Stratics Forums' started by Guest, Nov 4, 2007.

  1. Guest

    Guest Guest

    Howdy people! I just recently had w VERY weird experience with my Updater.

    What happened was that I normally log in with a Patcher (I have 2 copies installed) so everytime it updated and updates, now recently, I checked as usual the TC3 box, it updates, it needs to be restarted, when I restarted, I got the old log in (where you put your log-in info) and my TC3 version magically appeared to be the one of the Production Cities.. now that's weird.
     
  2. Guest

    Guest Guest

    That happened to me a couple days ago and then fixed itself.