1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice
  4. Hail Guest!,
    Please take a moment to read this post reminding you all of the importance of Account Security.
    Dismiss Notice
  5. Author Wes Locher has teamed up with Stratics for a giveaway of his new book Braving Britannia. This book explores the history and impact of Ultima Online and includes interviews from current and past dev team members as well as many UO and Stratics community members. Click here for more details!
    Dismiss Notice

add ons

Discussion in 'UHall' started by Rumil of Lorain, Jun 2, 2010.

  1. Rumil of Lorain

    Rumil of Lorain Journeyman
    Stratics Veteran

    Joined:
    Nov 25, 2005
    Messages:
    169
    Likes Received:
    0
    I keep getting a request from stratics regardless of which page I am viewing, asking for me to download and install an addon from adobe
    which I believe is flashplayer.
    I am already up to date on all the adobe software so why should I download something that I dont need
    I am running W7 64 and also IE 64 that may be the problem
     
  2. kelmo

    kelmo Old and in the way
    Professional Stratics Veteran Supporter Alumni Stratics Legend Dread Lord

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    17,689
    Likes Received:
    5,398
    Are you certain it is a request from Stratics?
     
  3. I believe some of the ads are in Flash. If he doesn't have a version that can view the ad, it will ask to update. If that is the case, the it's not from Stratics, but from an ad here.
     
  4. Rumil of Lorain

    Rumil of Lorain Journeyman
    Stratics Veteran

    Joined:
    Nov 25, 2005
    Messages:
    169
    Likes Received:
    0
    yes I am certain, have no other websites up just running IE 64 and Stratics, just checked with with my AOL acct and it runs on 32 bit I didnt get the request with it,
    then went and opened IE64 and went to stratics and almost immediatly the request popped up
     
  5. Merion

    Merion Lore Master
    Stratics Veteran

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    1,112
    Likes Received:
    54
    If you're using firefox, i can recommend the NoScript plugin. It deals effectively with issues of that kind.
     
  6. Rumil of Lorain

    Rumil of Lorain Journeyman
    Stratics Veteran

    Joined:
    Nov 25, 2005
    Messages:
    169
    Likes Received:
    0
    just checked adobe/flashplayer they do not have a 64 bit player yet

    (To run Flash Player on a 64-bit operating system other than Linux, you must use a 32-bit browser)
    so I guess I will use an add blocker which I would prefer not to
     
  7. Cetric

    Cetric Grand Inquisitor
    Stratics Veteran

    Joined:
    Aug 1, 2008
    Messages:
    4,966
    Likes Received:
    1,417
    Firefox is better than 32bit IE. Give it a shot.