1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice
  4. Hail Guest!,
    Please take a moment to read this post reminding you all of the importance of Account Security.
    Dismiss Notice
  5. Author Wes Locher has teamed up with Stratics for a giveaway of his new book Braving Britannia. This book explores the history and impact of Ultima Online and includes interviews from current and past dev team members as well as many UO and Stratics community members. Click here for more details!
    Dismiss Notice

After Patch Ultima online not loading for me.

Discussion in 'UHall' started by Lore Master, Jan 19, 2010.

  1. Lore Master

    Lore Master Guest

    I cant get ultima onliine to load since the patch. anyone else have this issue? please devs look into this?
     
  2. Lore Master

    Lore Master Guest

    problem solved I had to do a system restore not sure if it was my computer or UO but the game seems to work now.
     
  3. Stupid Miner

    Stupid Miner Guest

    Er, well that's one way to fix a problem :p
    Good to see the restore didn't end up screwing something else up, though.
     
  4. KalVasTENKI

    KalVasTENKI Babbling Loonie
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jul 23, 2009
    Messages:
    2,427
    Likes Received:
    0
    This could be a good choice..

    It happened to me earlier this morning and I just re-booted and restarted my connection! Best of luck!:thumbup1: