1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice
  4. Hail Guest!,
    Please take a moment to read this post reminding you all of the importance of Account Security.
    Dismiss Notice
  5. Author Wes Locher has teamed up with Stratics for a giveaway of his new book Braving Britannia. This book explores the history and impact of Ultima Online and includes interviews from current and past dev team members as well as many UO and Stratics community members. Click here for more details!
    Dismiss Notice

Boat commands broken

Discussion in 'Pinco's UI' started by DJAd, May 18, 2015.

  1. DJAd

    DJAd Stratics Legend
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Messages:
    9,100
    Likes Received:
    4,589
    @Pinco I just went to make myself some boat commands and it appears they are not working correctly.

    See the picture below. "Forward" is now "forward right" and many of the others don't match up with the correct arrows to move the boat.

    [​IMG]
     
  2. Pinco

    Pinco UOEC Modder
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Jul 25, 2005
    Messages:
    6,463
    Likes Received:
    1,066
    its working correctly, it's forward based on the direction the boat is placed. If you don't like that system you can disable the smart boat commands from the settings :p
     
    DJAd likes this.
  3. DJAd

    DJAd Stratics Legend
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Messages:
    9,100
    Likes Received:
    4,589
    Ah cool, thanks @Pinco I will try again.