1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice
  4. Hail Guest!,
    Please take a moment to read this post reminding you all of the importance of Account Security.
    Dismiss Notice
  5. Author Wes Locher has teamed up with Stratics for a giveaway of his new book Braving Britannia. This book explores the history and impact of Ultima Online and includes interviews from current and past dev team members as well as many UO and Stratics community members. Click here for more details!
    Dismiss Notice

Booster problem fixed or not ??

Discussion in 'UHall' started by popps, Oct 26, 2010.

  1. popps

    popps Always Present
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Feb 27, 2004
    Messages:
    13,478
    Likes Received:
    472
    I am referring to today's problem where players where reporting the game as not detecting their registration with the Booster Pack (those who had purchased it of course...).

    I am asking, because after patching the image that I get pre the login screen is now for Stygian Abyss and not for the High Seas as it was until yesterday....

    Does this mean that there are still issues in recognizing players' registration of the Booster Pack ?

    Shouldn't I get the High Seas screen as I was getting until yesterday rather than the Stygian Abyss one I get now ??
     
  2. Viper09

    Viper09 Grand Poobah
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    6,680
    Likes Received:
    825
    If you can access the content then it shouldn't be a problem...

    But this was announced quite a while ago in that thread regarding this very issue you are asking about.