1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice
  4. Hail Guest!,
    Please take a moment to read this post reminding you all of the importance of Account Security.
    Dismiss Notice
  5. Author Wes Locher has teamed up with Stratics for a giveaway of his new book Braving Britannia. This book explores the history and impact of Ultima Online and includes interviews from current and past dev team members as well as many UO and Stratics community members. Click here for more details!
    Dismiss Notice

[Gardening] Bug? Different graphics when viewing plants in EC?

Discussion in 'UO Botany and Nutrition' started by Gamer_Goblin, Nov 9, 2015.

  1. Gamer_Goblin

    Joined:
    May 27, 2015
    Messages:
    564
    Likes Received:
    405
    See pics of my water plants in attached.
     

    Attached Files:

  2. old gypsy

    old gypsy Grand Poobah
    Professional Stratics Veteran Campaign Patron PITMUCK

    Joined:
    Dec 18, 2010
    Messages:
    6,226
    Likes Received:
    5,951
    Evidently the graphic isn't quite the same in both clients. I don't know if it's actually a bug though.
     
  3. Gamer_Goblin

    Joined:
    May 27, 2015
    Messages:
    564
    Likes Received:
    405
    These were both taken in EC. You can see the shift of the button in the upper left that is signature EC.
     
  4. old gypsy

    old gypsy Grand Poobah
    Professional Stratics Veteran Campaign Patron PITMUCK

    Joined:
    Dec 18, 2010
    Messages:
    6,226
    Likes Received:
    5,951
    Ah ok. Well, if there's a possibility it's a bug, you might want to report it. I don't know much about the EC. I'm a CC fan.