1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice
  4. Hail Guest!,
    Please take a moment to read this post reminding you all of the importance of Account Security.
    Dismiss Notice
  5. Author Wes Locher has teamed up with Stratics for a giveaway of his new book Braving Britannia. This book explores the history and impact of Ultima Online and includes interviews from current and past dev team members as well as many UO and Stratics community members. Click here for more details!
    Dismiss Notice

Classic Client wont run

Discussion in 'UO Resources' started by Venus_AUPK, Jan 21, 2012.

  1. Venus_AUPK

    Venus_AUPK Guest

    Just installed UO on a new system, patched fine but when it loads the game client all i get is a grey screen and the UO cursor. Then the game goes not responding.

    Have a similar problem with KR it patches fine loads up but when I log in the game goes not responding

    Any help appreciated trying to get back in before my houses fall
     
  2. Storm

    Storm UO Forum Moderator
    Moderator Professional Premium Stratics Veteran Wiki Moderator Stratics Legend

    Joined:
    Mar 18, 2004
    Messages:
    7,482
    Likes Received:
    375
    Kr is longer working unless you meant the Enhanced Client (EC)