1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice
  4. Hail Guest!,
    Please take a moment to read this post reminding you all of the importance of Account Security.
    Dismiss Notice

[Tech Help] Connection Lost after shard select

Discussion in 'UO Enhanced Client Discussion' started by Tewha7, Jul 19, 2017.

  1. Tewha7

    Tewha7 Visitor

    Joined:
    Feb 19, 2015
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Hey guys,

    I'm having a lot of trouble getting connected with the enhanced client. Most of the time (99%+), it just says Collection Lost after I pick a shard.

    But every now and then, I'm able to get the character list. From there, I can log in.

    No problems with the classic client, except I've been away from UO for so long that it makes me flail hopelessly at the keyboard.

    Any ideas? I'm using CrossOver on a Mac. This would make a lot more sense to me if I'd never managed to log in.
     
  2. Tewha7

    Tewha7 Visitor

    Joined:
    Feb 19, 2015
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    I don't know if this might trigger someone's memory, but I uninstalled and reinstalled today. When it was done, I was able to sign into the Enhanced Client.

    But when I logged back out and tried back in, I started getting Connection Lost as soon as I select a shard again.

    Obviously, i can't uninstall and reinstall every time I want to play. :)

    Anyone have any ideas?
     
  3. MissEcho

    MissEcho Certifiable
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    1,930
    Likes Received:
    1,451
    are you logging in as 'administrator' ?