1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice
  4. Hail Guest!,
    Please take a moment to read this post reminding you all of the importance of Account Security.
    Dismiss Notice
  5. Author Wes Locher has teamed up with Stratics for a giveaway of his new book Braving Britannia. This book explores the history and impact of Ultima Online and includes interviews from current and past dev team members as well as many UO and Stratics community members. Click here for more details!
    Dismiss Notice

[Tech Help] Desktop broken

Discussion in 'UO Enhanced Client Discussion' started by poymc, Jul 24, 2012.

  1. poymc

    poymc Guest

    Just install UO and want to play UO again, so I go to download EC , after update and login the game...the desktop as shown...it is so annoying...I did try reinstall and update the display card driver

    I am using win7 64bit and try to set difference setting...anyone please help me...!
     

    Attached Files:

  2. Storm

    Storm UO Forum Moderator
    Moderator Professional Premium Stratics Veteran Wiki Moderator Stratics Legend

    Joined:
    Mar 18, 2004
    Messages:
    7,482
    Likes Received:
    375
    hmm not seen that one! what happens when you close and re-open the map ? is it the same with all characters?
     
  3. lucitus

    lucitus UOEC Modder
    Stratics Veteran

    Joined:
    May 13, 2008
    Messages:
    1,426
    Likes Received:
    45
    I have seen this often in the forums, i remember it had something todo with the graphics driver, but excatly i can remember...
     
  4. poymc

    poymc Guest

    every characters are the same...after I close the map, the borken desktop also closed but reopen the map, it happen again.

    my display card is GT650 ,whateven what driver I install have the same problem...
     
  5. DJAd

    DJAd Stratics Legend
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Messages:
    9,100
    Likes Received:
    4,589
    Looks like your running Pinco UI?
     
  6. poymc

    poymc Guest

    Yes,, but even I don't use Pinco UO, still have this problem, I just check some old post, it said EC didn't support Gerforce displaycard..