1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice
  4. Hail Guest!,
    Please take a moment to read this post reminding you all of the importance of Account Security.
    Dismiss Notice
  5. Author Wes Locher has teamed up with Stratics for a giveaway of his new book Braving Britannia. This book explores the history and impact of Ultima Online and includes interviews from current and past dev team members as well as many UO and Stratics community members. Click here for more details!
    Dismiss Notice

EALand Reastart not working

Discussion in 'EA Land/The Sims Online Stratics Forums' started by TKSpeedy1, Mar 23, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TKSpeedy1

    TKSpeedy1 Guest

    I hate to tell you, but after you shut down and open back up to fix the lag, there is still major lag. So much so that I couldn't do anything tonight again and had to ask for a mercy boot.
     
  2. Rosie DS

    Rosie DS Guest

    I've had 5 sims on in a full house with no lag..
     
  3. Guest

    Guest Guest

    Please add your comments to one of the other various threads about lag or/or game resets.

    Thanks
     
Thread Status:
Not open for further replies.