1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice
  4. Hail Guest!,
    Please take a moment to read this post reminding you all of the importance of Account Security.
    Dismiss Notice
  5. Author Wes Locher has teamed up with Stratics for a giveaway of his new book Braving Britannia. This book explores the history and impact of Ultima Online and includes interviews from current and past dev team members as well as many UO and Stratics community members. Click here for more details!
    Dismiss Notice

Bug Font size / color and attachments are screwed

Discussion in 'Stratics Help and Suggestions' started by Smoot, May 13, 2016.

  1. Smoot

    Smoot Grand Poobah
    Stratics Veteran

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    7,421
    Likes Received:
    3,994
  2. Nexus

    Nexus Site Support
    Administrator Moderator Professional Stratics Veteran Wiki Moderator Stratics Legend

    Joined:
    Oct 1, 2006
    Messages:
    6,216
    Likes Received:
    2,857
    I'm looking at it, one of the updates we did I believed changed some settings for the plugin back to default.
     
    Speranza likes this.
  3. Nexus

    Nexus Site Support
    Administrator Moderator Professional Stratics Veteran Wiki Moderator Stratics Legend

    Joined:
    Oct 1, 2006
    Messages:
    6,216
    Likes Received:
    2,857
    It appears this is only happening to older posts when they are being edited. Unfortunately the only real solution is to start a new thread instead of updating an older one. Threads created beginning Friday shouldn't have this problem occurring, so if you start a new one, it shouldn't be a problem for the foreseeable future.
     
    Speranza likes this.
  4. Nexus

    Nexus Site Support
    Administrator Moderator Professional Stratics Veteran Wiki Moderator Stratics Legend

    Joined:
    Oct 1, 2006
    Messages:
    6,216
    Likes Received:
    2,857
    Did some more digging, turns out the update we installed was buggy and a new version was released to (hopefully) fix it, I've updated the editor already, please let me know if this continues.
     
    Speranza likes this.