1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice
  4. Hail Guest!,
    Please take a moment to read this post reminding you all of the importance of Account Security.
    Dismiss Notice
  5. Author Wes Locher has teamed up with Stratics for a giveaway of his new book Braving Britannia. This book explores the history and impact of Ultima Online and includes interviews from current and past dev team members as well as many UO and Stratics community members. Click here for more details!
    Dismiss Notice

I Can't Start Toontown!

Discussion in 'Toontown General Discussion' started by craze49, Nov 25, 2008.

  1. craze49

    craze49 Journeyman
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jul 10, 2008
    Messages:
    136
    Likes Received:
    0
    I tried twice today and once last Sunday! Anyone know why? Is this happening to anyone else?
     
  2. Granjell

    Granjell Guest

    If it were me, I'd uninstall and reinstall the launcher. Maybe that would work.
     
  3. craze49

    craze49 Journeyman
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jul 10, 2008
    Messages:
    136
    Likes Received:
    0
    When you say the launcher do you mean the whole game if not, what's the launcher?
     
  4. Little Sadie

    Little Sadie Guest

    The whole game. Delete it then download it again. Are you still having problems?
     
  5. craze49

    craze49 Journeyman
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jul 10, 2008
    Messages:
    136
    Likes Received:
    0
    I uninstalled and now I don't have enough room to reinstall it! Guess I'll defragment my computer. UGH!
     
  6. craze49

    craze49 Journeyman
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jul 10, 2008
    Messages:
    136
    Likes Received:
    0
    I don't have enough space to defragment, it says I have 0% free space, but I have 166 MB.
     
  7. Trish

    Trish Certifiable
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Oct 31, 2003
    Messages:
    1,745
    Likes Received:
    0
    Start uninstalling things you don't use anymore. Move pictures and stuff to CDs and delete. Then defrag and try again.
     
  8. craze49

    craze49 Journeyman
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jul 10, 2008
    Messages:
    136
    Likes Received:
    0
    I found the problem. It's not fragments, turns out I ran the defragmenter recentelly. THERE WAS 20 GB OF MUSIC ON MY 50 GB HARD DRIVE. I went to the store and they're out of ide drives. I bought a 500 GB external drive. LOL.