1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice
  4. Hail Guest!,
    Please take a moment to read this post reminding you all of the importance of Account Security.
    Dismiss Notice
  5. Author Wes Locher has teamed up with Stratics for a giveaway of his new book Braving Britannia. This book explores the history and impact of Ultima Online and includes interviews from current and past dev team members as well as many UO and Stratics community members. Click here for more details!
    Dismiss Notice

If I were to reinstall...

Discussion in 'UO Resources' started by Black Sun, Sep 16, 2009.

  1. Black Sun

    Black Sun Grand Poobah
    Stratics Veteran Alumni

    Joined:
    Mar 19, 2003
    Messages:
    5,361
    Likes Received:
    20
    Ok, here's the thing, on my laptop my UO is installed from a 9th anniversary disc, and in my skill list the skills are further broken down into sections by type. I get groups named something like wilderness, thieving, magic, crafting, bardic. Something along those lines. My desktop has had UO installed on it for something like 6 (or more) years now, from an old (possibly AOS) disc. If I were to reinstall UO to get these new menus, would I be able to copy my data folder and replace it to get my macro's back or would this overwrite the breakdown in the skill list? I know it's a stupid reason to re-install, but I really find it much easier to find the skills I'm looking for with the list sorted like that. But I don't want to go through re-installing everything, and re-patching only to find out that when I replace the folder to restore my macro's I also just replaced the skill list to the older one with only 4 sections.
     
  2. Wulf2k

    Wulf2k Stratics Legend
    Stratics Veteran Stratics Legend Crusader of Chaos

    Joined:
    Feb 27, 2004
    Messages:
    7,565
    Likes Received:
    314
    You could always... re-organize your list.

    In your skill list gump, there's a "New group" or similar button at the bottom. Click it. Click on the group that appears, twice. Type in the name you want it to have. Click and drag the skills you want from higher in the list, into this new section.

    Unless I'm misunderstanding what you're doing.
     
  3. Wulf2k

    Wulf2k Stratics Legend
    Stratics Veteran Stratics Legend Crusader of Chaos

    Joined:
    Feb 27, 2004
    Messages:
    7,565
    Likes Received:
    314
    Or, just copy the character profiles from your laptop to the desktop.

    After backing them up of course.
     
  4. Shamus Turlough

    Shamus Turlough Lore Master
    Stratics Veteran Alumni

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    1,066
    Likes Received:
    208
    Aye, copy all the .mul files out of the character profiles in my documents from your laptop to your desktop. You will get the updated skillgroups.
     
  5. Black Sun

    Black Sun Grand Poobah
    Stratics Veteran Alumni

    Joined:
    Mar 19, 2003
    Messages:
    5,361
    Likes Received:
    20
    I'll give it a try later on this weekend.