1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice
  4. Hail Guest!,
    Please take a moment to read this post reminding you all of the importance of Account Security.
    Dismiss Notice

Is it just me or is there something wrong with uo.com

Discussion in 'UHall' started by Flagg, Nov 12, 2018.

  1. Flagg

    Flagg Sage
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jul 22, 2012
    Messages:
    730
    Likes Received:
    635
    Paid UO.com a visit just now. Site didn't display correctly and my virus scanner woke up. Screenshot of what I had on my screen:

    [​IMG]




    Has anyone else experienced anything like this of late?
    Does anyone know what win32:BadSource-inf is?
    UO.com appears bit broken on Chrome and Edge both.

    Far as I can tell, I don't see anything off with any other site I visit. Neither virus nor malware scanner on my comp finds anything odd.
     
    #1 Flagg, Nov 12, 2018
    Last edited: Nov 12, 2018
  2. Spartan

    Spartan Lore Keeper

    Joined:
    Jan 13, 2016
    Messages:
    925
    Likes Received:
    681
    I tried just now with Firefox. Typed in ONLY uo.com in the URL window and got a legit page with the full url of **https://uo.com** (remove the *)

    I wonder if you somehow got rerouted to a clone site or something. Have you tried it again? Try the full URL as well.
     
    Flagg likes this.
  3. Flagg

    Flagg Sage
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jul 22, 2012
    Messages:
    730
    Likes Received:
    635

    Thanks for checking.

    Now I see the normal, legit looking site as well. Odd. Maybe they were tweaking something just as I visited..I dunno.
     
  4. Spartan

    Spartan Lore Keeper

    Joined:
    Jan 13, 2016
    Messages:
    925
    Likes Received:
    681
    What I find interesting is you got an error on a Win31 item. I thought Windows 3.1 died out eons ago? <chuckle>
     
  5. Flagg

    Flagg Sage
    Stratics Veteran

    Joined:
    Jul 22, 2012
    Messages:
    730
    Likes Received:
    635
    Hehe, that much was a typo on my part. It said win32. : p

    ....After this happened, I kinda went holyshitwhatswrong and figured I'd...calibrate by going to wow com, assuming that'd be the official site for world of warcraft. Kinda panicked when I saw some flimsy ******** there as well. Assumed it had to be my browsers and computer infected. ...But googled the matter and discovered wow com isn't owned by Blizzard but indeed, it -is- some shady bs site. Phew, I guess.
     
    #5 Flagg, Nov 12, 2018
    Last edited: Nov 12, 2018