1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice
  4. Hail Guest!,
    Please take a moment to read this post reminding you all of the importance of Account Security.
    Dismiss Notice
  5. Author Wes Locher has teamed up with Stratics for a giveaway of his new book Braving Britannia. This book explores the history and impact of Ultima Online and includes interviews from current and past dev team members as well as many UO and Stratics community members. Click here for more details!
    Dismiss Notice

Issue with casting

Discussion in 'UO Enhanced Client Discussion' started by Cloak&Dagger, Apr 18, 2010.

  1. Cloak&Dagger

    Cloak&Dagger Guest

    Never had this problem before today, or at least never noticed it before today.

    While just sort of camping out a spot today (in fact doing it while posting) I noticed that since I am invising myself and allowing the evs to do all the work, when ever I cast EV while invised soon as the spell is done casting (and with out queuing a target yet) The system tells me "Target cannot be seen" in fact I do not even get the target cursor. If I repeat the spell, with hitting my last target key (queuing the target) it will cast just fine (since I am not invised I guess?) And even trying to Que the target from invis it will not.

    Another thing I just noticed while testing a bit of this, I do not receive a system message saying that my target has been queued if i use last target, but target self gives the message.
     
  2. Jermosh

    Jermosh Guest

    I have this issue as well, I think its due to Target Que. I am going to turn it off for now to see if its still the case.