1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice
  4. Hail Guest!,
    Please take a moment to read this post reminding you all of the importance of Account Security.
    Dismiss Notice
  5. Author Wes Locher has teamed up with Stratics for a giveaway of his new book Braving Britannia. This book explores the history and impact of Ultima Online and includes interviews from current and past dev team members as well as many UO and Stratics community members. Click here for more details!
    Dismiss Notice

My desktop in enhance client wont save

Discussion in 'UO Enhanced Client Discussion' started by candlemass, Apr 17, 2015.

  1. candlemass

    candlemass Adventurer
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Jun 8, 2007
    Messages:
    87
    Likes Received:
    17
    I just recently installed EC,I usually run classic.Anyways my enhanced client wont save,when I log out.
    I'm running windows7 and running everything as adminstrator(and it still wont save when i log out).

    Anybody got any Ideas?
     
  2. Lord Gandalf

    Lord Gandalf Babbling Loonie
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    2,765
    Likes Received:
    1,004
    Did u properly install the ec client, and ran the patch? Or just copy pasted it from a different machine? I suggest u try to uninstall and reinstall it properly if thats the case
     
  3. candlemass

    candlemass Adventurer
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Jun 8, 2007
    Messages:
    87
    Likes Received:
    17
    I installed it correctly,patched fine.
     
  4. candlemass

    candlemass Adventurer
    Stratics Veteran Stratics Legend

    Joined:
    Jun 8, 2007
    Messages:
    87
    Likes Received:
    17
    I solved my problem.

    I backed everything up in C:\Users\nonne\Documents\EA Games\Ultima Online Stygian Abyss\User Data ,to another partition,then i deleted all its contents in user data,and let it recreate the main files upon logging in.NOW IT SAVES!!!!!