1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice
  4. Hail Guest!,
    Please take a moment to read this post reminding you all of the importance of Account Security.
    Dismiss Notice
  5. Author Wes Locher has teamed up with Stratics for a giveaway of his new book Braving Britannia. This book explores the history and impact of Ultima Online and includes interviews from current and past dev team members as well as many UO and Stratics community members. Click here for more details!
    Dismiss Notice

NZ latency

Discussion in 'UO Oceania' started by kiwi, Nov 29, 2008.

  1. kiwi

    kiwi Guest

    Anyone from NZ having high ping to Oceania?

    Atm i get <140ms to origin pacific etc, but 190 to oceania.

    anyone else??
     
  2. von Beck

    von Beck Guest

    Nup. 40ms as usual here. I'm on Telstra cable.
     
  3. kiwi

    kiwi Guest

    must be slingshot then.. get 30ms until the last two jumps in syd
    ah well
     
  4. kiwi

    kiwi Guest

    hm get 30ms now :D +/- 3.. but login is down, so opefully when its back it's still the same..
     
  5. Fink

    Fink Guest

    Hooray for the login server! :party:
     
  6. kiwi

    kiwi Guest