1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice
  4. Hail Guest!,
    Please take a moment to read this post reminding you all of the importance of Account Security.
    Dismiss Notice
  5. Author Wes Locher has teamed up with Stratics for a giveaway of his new book Braving Britannia. This book explores the history and impact of Ultima Online and includes interviews from current and past dev team members as well as many UO and Stratics community members. Click here for more details!
    Dismiss Notice

Opening house with showing 0 people

Discussion in 'EA Land/The Sims Online Stratics Forums' started by Guest, Mar 4, 2008.

  1. Guest

    Guest Guest

    Each time I open the house I am at, it shows 0 people int he house & then others can not enter. However, owner & roomies can open it with no problems. What's going on? Been happening the last few times I have logged on. Thanks
     
  2. Guest

    Guest Guest

    Have you set the house permissions to allow everyone in or just Roomies and the owner?
     
  3. Guest

    Guest Guest

    Well I am a roomie and I checked the properties and it shows admit all. Seems after I logged out & came back into the game it now works. Although, a few times this past week I did that, & it didnt. I am in TC3 so maybe it's just a bug. Thanks!
     
  4. Guest

    Guest Guest

    Your welcome, Hope it works out for you, if not then post it in the Technical Advice forums for the devs to see [​IMG]