1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice
  4. Hail Guest!,
    Please take a moment to read this post reminding you all of the importance of Account Security.
    Dismiss Notice
  5. Author Wes Locher has teamed up with Stratics for a giveaway of his new book Braving Britannia. This book explores the history and impact of Ultima Online and includes interviews from current and past dev team members as well as many UO and Stratics community members. Click here for more details!
    Dismiss Notice

[BUG] Packs Not Opening on Log In

Discussion in 'UO Enhanced Client Discussion' started by Llewen, Aug 11, 2010.

  1. Llewen

    Llewen Grand Inquisitor
    Stratics Veteran Stratics Legend Campaign Supporter

    Joined:
    Mar 3, 2006
    Messages:
    4,789
    Likes Received:
    250
    When I log in with my tamer mage character my back pack isn't opening. The primary problem is that the delay before the pack open instruction is sent isn't long enough. But I just figured out something interesting today, how long that delay needs to be depends on the size of your character data file. As Lucitus can attest, the character data file for my tamer mage is very large, and the delay needs to be at least 2.8 seconds. I'm guessing that a delay of 3.2 seconds would account for even the largest character data file.