1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Important Information About This Forum
    Questions posted in this forum are 'moderated' and only viewable by Stratics Admins and Mythic Developers. They will be be set public only when an answer to the question has been provided.
  3. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  4. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice
  5. Hail Guest!,
    Please take a moment to read this post reminding you all of the importance of Account Security.
    Dismiss Notice
  6. Author Wes Locher has teamed up with Stratics for a giveaway of his new book Braving Britannia. This book explores the history and impact of Ultima Online and includes interviews from current and past dev team members as well as many UO and Stratics community members. Click here for more details!
    Dismiss Notice

Plants not growing

Discussion in 'Ask The Devs' started by Tomarke, Nov 14, 2014.

  1. Tomarke

    Tomarke Seasoned Veteran
    Stratics Veteran D^A

    Joined:
    Oct 22, 2011
    Messages:
    377
    Likes Received:
    193
    I play on Pacific and today is the third day this week that my plants have not gone through their growth cycle. This consists of 10 raised garden beds and 2 plants which were planted separately in plant bowls. Also, my fish tanks are not updating as they should.

    Please correct me if I am wrong but aren't plants supposed to go through their growth checks after daily server maintenance? I have been waiting for my plants to mature fully because I want to move my garden beds but the time keeps getting pushed back farther and farther. What is happening and can I do anything about it?