1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice
  4. Hail Guest!,
    Please take a moment to read this post reminding you all of the importance of Account Security.
    Dismiss Notice
  5. Author Wes Locher has teamed up with Stratics for a giveaway of his new book Braving Britannia. This book explores the history and impact of Ultima Online and includes interviews from current and past dev team members as well as many UO and Stratics community members. Click here for more details!
    Dismiss Notice

Problem communicating with origin, always

Discussion in 'UHall' started by SecretWeapon, Sep 14, 2008.

  1. SecretWeapon

    SecretWeapon Guest

    Hey there, I am sorry that I have had to come here to look for help, the new player forum didnt have an answer and the customer support wont address the issue.

    I was just wondering if anybody knew an idea on the topic of whenever I try and sign in it always says problem communicating with origin, its not like a once in awhile thing, I have not been able to log in for quite the long time, like at all. If anybody could help me with ideas of what could be causing this I would very much appreciate it, thank you
     
  2. Maximus Neximus

    Maximus Neximus Lore Master
    Stratics Veteran Stratics Legend 4H

    Joined:
    May 23, 2008
    Messages:
    1,111
    Likes Received:
    218
    The only program that I use is uoassist and I have the same problem. It either doesn't happen at all or it happens 5+++ times.
     
  3. Kayhynn

    Kayhynn Certifiable
    Stratics Veteran Stratics Legend Campaign Supporter

    Joined:
    May 12, 2002
    Messages:
    1,636
    Likes Received:
    580
    I had this problem when my router went on the fritz and wasn't allowing me to connect to the ports UO connects through.

    You might need to look up the ports and check your router settings.