1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice
  4. Hail Guest!,
    Please take a moment to read this post reminding you all of the importance of Account Security.
    Dismiss Notice
  5. Author Wes Locher has teamed up with Stratics for a giveaway of his new book Braving Britannia. This book explores the history and impact of Ultima Online and includes interviews from current and past dev team members as well as many UO and Stratics community members. Click here for more details!
    Dismiss Notice

problem with auto attack

Discussion in 'UO Enhanced Client Discussion' started by mr crabs, Nov 12, 2011.

  1. mr crabs

    mr crabs Guest

    ok i have picuos ui and this problem just started the auto attack stoped working after i went to do a medussa run iv notaced befor that there is one of the rooms that the auto attack does not work in . and not it is stuck on my toon everywhere. i have to keep d clicking on my target now for every attack . and yes i have the option set to auto attack/defent turned on and i have the legecy targeting turned off. any one else have this problem
     
  2. Merion

    Merion Lore Master
    Stratics Veteran

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    1,112
    Likes Received:
    54
    I recall that I had the same problem. But it's been a long while since I did Medusa.