1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice
  4. Hail Guest!,
    Please take a moment to read this post reminding you all of the importance of Account Security.
    Dismiss Notice
  5. Author Wes Locher has teamed up with Stratics for a giveaway of his new book Braving Britannia. This book explores the history and impact of Ultima Online and includes interviews from current and past dev team members as well as many UO and Stratics community members. Click here for more details!
    Dismiss Notice

Problems applying new patch??

Discussion in 'UHall' started by AxiamInc, Dec 17, 2009.

  1. AxiamInc

    AxiamInc Seasoned Veteran
    Stratics Veteran

    Joined:
    Mar 5, 2009
    Messages:
    422
    Likes Received:
    21
    Anyone else having issues out there?

    Downloads just fine, then errors out when attempting to apply. And now the game won't fire up at all.

    I've tried loading through UOA, directly using the client executable, w/ admin support and not.

    Any suggestions? I have a terrible internet connection, so I really don't want to have to uninstall and start from scratch. The patch process with this game is kinda, well.., crappy..

    Anyone have any ideas?? Please?? lol