1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Greetings Guest!!

    In order to combat SPAM on the forums, all users are required to have a minimum of 2 posts before they can submit links in any post or thread.

    Dismiss Notice
  3. Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
    Dismiss Notice
  4. Hail Guest!,
    Please take a moment to read this post reminding you all of the importance of Account Security.
    Dismiss Notice
  5. Author Wes Locher has teamed up with Stratics for a giveaway of his new book Braving Britannia. This book explores the history and impact of Ultima Online and includes interviews from current and past dev team members as well as many UO and Stratics community members. Click here for more details!
    Dismiss Notice

Question about placing

Discussion in 'UO Homes and Castles' started by KnowYourEnemy, Aug 29, 2008.

  1. So I placed a plot (the plot was visible but then I hit cancel, wanted to test the spot), when I tried placing in that exact same spot again with the same size(I took a pic for reference) I was not able to, instead I'd get the message "This is not a valid location, etc..".

    what is going on?


    Never mind, I found out why
     
  2. Tjalle

    Tjalle Grand Poobah
    Stratics Veteran Stratics Legend Campaign Supporter Gilfane

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    5,230
    Likes Received:
    1,703
    What was the reason?

    Might be good to know what to do if it happens to someone else...